Anna_feerie

Ідеальний тон для Білосніжок з приємною знижкою

Ідеальний тон для Білосніжок з приємною знижкою
Ідеальний тон для Білосніжок з приємною знижкою

Поки на мій улюблений Futurist знижка, спішу написати допис, аби ті, хто про нього мріяв, встигли купити🥰.

В мене відтінок 1N0 - це найсвітліший з лінійки, дійсно світлий з нейтральним підтоном. Він не жовтить, не окислюється, не уходить в сірий або рожевий. От справді ідеальний.

Ідеальний тон для Білосніжок з приємною знижкою
Ідеальний тон для Білосніжок з приємною знижкою

Текстура рідка, при цьому тональний має чудове перекриття та стійкість. З моїми почервоніннями справляється на ура, точково маскую постакне або сліди висипань консилером і все - можу не турбуватись про макіяж обличчя цілий день.

Це чудовий варіант на кожен день (особливо зручно було користуватись ним в офіс, адже на роботі не завжди є час поправити макіяж, а з Estee Lauder Futurist Hydra Rescue SPF45 взагалі не буде в цьому потреби🤩. Так само я обираю Футуріст для креативних макіяжів або особливих подій.

Окремої уваги заслуговує склад, адже тут виробник потурбувався не тільки про декоративні властивості, а й про наповнення - тон містить пробіотики, гіалуронову кислоту, гексапептид-8, іонізовану воду та рослинні екстракти.

Також крем обіцяє SPF45 (завдяки комбінації фізичних та хімічних фільтрів), тож у періоди не надто високого УФ-індексу можна обійтись без окремого санскріну, що теж для мене великий плюс.

Єдине, що треба пам'ятати - це обов'язкова підготовка шкіри перед макіяжем. Адже це той тональний, який не пробачить вдовготривалу відсутність ексфоліації та/або недостатнє зволоження і підкреслить сухість шкіри. Якщо ж догляд підібраний догляд, то проблем не виникне 👌.

Фініш на мені сяючий, але не такий вологий, як від корейських ВВ - таке дороге люксове покриття з ефектом сяяння зсередини❤️. Одним словом, це точно крутий продукт, що заслуговує на місце у вашій косметичці (а мій відтінок 1N0 зараз продається зі знижкою, тож ловіть 🤗).