Anna_feerie

Улюблене комбо для губ

Улюблене комбо для губ
Улюблене комбо для губ
Улюблене комбо для губ

Тренди 90х мене не відпускають, та я й не проти, тому що дуже вже подобається, як виглядають губи з ось таким контуром та золотистим блиском).

Насправді все дуже просто, але ефектно: спочатку профарбовую контур губ та кутики за допомогою олівця для брів (в мене щось середнє між світло коричневим та таупом - тобто не надто сірий, але при цьому не рудий). Далі можна трохи розтушувати пензликом і нанести на всю поверхню улюблений блиск (в мене Maybelline Lifter Gloss 010 Crystal, також схожий відтінок має Bronze).

Улюблене комбо для губ

Найчастіше ношу цей блиск саме в такій комбінації, адже якимось магічним чином контур одразу додає трохи драми в образ)).

А ще хочу сказати, що на моїх вустах цей блиск тримається доволі довго, години 4 взагалі без змін, якщо я планую перекус, то зазвичай стираю серветкою, і блиск все ще є у великій кількості).

Певно, вже всі знають про властивості Lifter Gloss, тож не буду зупинятись довго: солодкий на смак, має карамельний аромат, гарно зволожує губи та на початку трошки охолоджує.

Наостанок покажу, як виглядає комбінація блиску з олівцем у загальному образі 🤩. А ви пишіть, чи фарбуєте контур олівцями для брів, бо знаю, що декому це виглядає, ніби людина їла шоколадне тістечко і трохи замазюнькалась))).