Blondie_rs

Моя перша пілінг-скатка. Враження + знайомство з новим брендом

Моя перша пілінг-скатка. Враження + знайомство з новим брендом

Усім привіт! Сьогодні хочу вам показати та розповісти про свій досвід користування пілінг-гелем. А точніше пілінг-скаткою. Останнім часом це трендове слово у мене на слуху було постійно, але руки ніяк не доходили. Закінчила вже остаточно гель для вмивання від Revolution Skincare, тож настав час для чогось новенького.

Зустрічайте - новенький бренд з Кореї - Dr. G. Дядінька на буклетику - дерматолог Dr. Ahn Geon-Young - він і є засновником даного бренду. У 1998 році він заснував дерматологічну клініку, та на основі свого досвіду та знань відкриває власний дерматологічний бренд (ще у 2006 році, і чомусь я ще досі про нього не чула ні слова). Судячи з пакування, виглядає як бренд з місцевих корейських аптек, тож скоріш за все вони тільки недавно вирішили вийти на світовий ринок. Або ж, я просто не звертала уваги.

Моя перша пілінг-скатка. Враження + знайомство з новим брендом
Моя перша пілінг-скатка. Враження + знайомство з новим брендом

Найперше, що кидається в очі - яскрава коробка та шрифт Брайля. Шрифт для людей з вадами зору на коробці та тюбику продукту зустрічаю точно вперше! Це показує турботу бренду, тож я була в захваті від побаченого.

Пілінг йде в ось такому пластмасовому тюбику бірюзового кольору. Продукт легко дозувати. Ковпачок має вибитий логотип, що додає дороговизни. На пакуванні також є дуже цікава річ як - "Opened date". Тобто, маркером можете собі зазначити, коли ви відкрили продукт. Зручно і продумано до деталей! Також прикріплюю фото зі складом, кому цікаво.

Текстура схожа на рідку пасту, що містить багато мікрочастинок. Легко розподіляється, мʼяко очищує шкіру, не здряпуючи все на своєму шляху (як славнозвісний скраб з абрикосовими кісточками 😁). Після масажних рухів гель починає перетворюватись в скатку, яка разом з собою прибирає забруднення на шкірі, мʼягенько відлущує відмерлі частинки та дбає про здоровʼя шкіри. Чим хороше таке очищення чи доочищення? Мʼякий пілінг покращує циркуляцію та підвищує поглинання доглядових засобів за рахунок відлущення. Він також сприяє легкому освітленню та не нашкодить навіть чутливій шкірі.

Після вмивання зранку та доочищення в вечірній рутині мені дуже подобається ось це ніжне відчуття свіжості. Якщо навіть й старатись пошургати сильніше - ви аж ніяк не нашкодите шкірі. Після використання не стягує обличчя та не сушить, що дуже приємно. Видимого висвітлення шкіри я не зауважила, але куди мені ще світліше😅 Те, що обличчя стало більш свіжо виглядати - факт. Ну і сподіваюсь, поглинання догляду теж покращилось завдяки даному засобу. Зручність використання - теж важливий показник. Тут нічого не треба домішувати, змішувати, вспінювати. Наніс, помасував до утворення скатки і змив комфортною водичкою. Дуже й дуже зацінила такий тип продукту!

Як на мене - бренд доволі перспективний та багатообіцяючий. Включення шрифту Брайля означає доступність для людей з вадами зору, а поле для позначення дати відкриття - як додатковий приємний бонус. Після огляду пакування було справді враження, що я прийшла з прогулянки по Сеулу, зайшовши у місцеву аптеку за обновками.

На своїй не чутливій та не подразненій шкірі я вагомих змін не побачила. Після вмивання відчується свіжість без стягнення. Покращується циркуляція та поглинання засобів догляду. Також продукт підійшов мені й для щоденного використання. І виявляється, пілінг-скатка - це все ж цікава тема. Не дарма була так довго у мене на слуху!