Чистикова Дарья

Те саме "яблучко" клубу — Jeanne Arthes Boum Vanille Sa Pomme

Те саме "яблучко" клубу — Jeanne Arthes Boum Vanille Sa Pomme

Цей флакончик Jeanne Arthes Boum Vanille Sa Pomme мелькав тут неодноразово. Піддавшись пориву та знижкам купила його і собі. Зазвичай я прихильниця тестерів/пробників і боюсь брати повнорозмірні флакони без попереднього затесту, але цей красунчик став виключенням.

Яскрава червона упаковка та такий привабливий та милий червоний флакон "бочечкою" всередені. Мені нагадує це те саме яблуко з казки про Білосніжку. Хоча на коробочці зображення купола цирку — шапіто (тут я незрозуміла, ну то і ладно). Розпилювач працює справно, утворює об'ємну хмаринку аромату, розсувний обмежувач присутній, додаткової кришечки немає.

Дизайн соковитий, одразу привертає увагу та асоціює з ароматом. Перейдемо до чудової композиції:

Початкова нота: Помаранч

Нота серця: Праліне, Червоне яблуко

Кінцева нота: Ваніль, Мускус

При першому нанесенні аромат відчується дуже свіжим та легким, майже як свіже нарізане яблуко. Ноти яблука такі виразні, я навіть не очікувала. Вони нагадують мені про літній день, коли виходиш на вулицю і відразу відчуваєш запах свіжих фруктів, дуже приємно і освіжаюче.

Протягом декількох годин аромат плавно трансформується і розкривався справжній скарб — ноти ванілі. Вони окутують теплим, ніжним і спокійним відчуттям. Ваніль додає м'якість і комфорт, як ніби хтось обіймає теплим покривалом у холодну зимову ніч.

Що мене дуже вразило, це стійкість аромату. Зазвичай я наношу аромат входячи у щойно розпилену хмаринку, навіть при такому способі нанесення, який вважається "легким", аромат тримається протягом усього дня, при тому привертає та поглинає увагу оточуючих. Чудово відчувати його весь день. Варто зазначити, що саме на шкірі ваніль більш помітна.

Я б не проділяла цей аромат за віковою категорію, він може бути чудовим вибором як для молодих людей, так і для дорослих. Він свіжий, солодкий, привертає увагу, при тому комфортний та спокійний. Гадаю цей парфум може бути і відмінним вибором для подарунка, оскільки його ніжний аромат сподобається багатьом та припаде до душі любителям солодких, фруктових нот та тим, хто цінує стійкість.

Аналогом, можу сказати рідним братом, аромату на мій погляд є DKNY Be Delicious. Цей аромат також має яблучні ноти, але з більш свіжим і легким характером. Цей більш мінливий та затишний.

У підсумку Jeanne Arthes Boum Vanille Sa Pomme перевершив всі мої очікування. Він став для мене відкриттям у гарному сенсі. Він поєднує в собі свіжість і енергію яблука з теплом і ніжністю ванілі, створюючи неповторний аромат, який не залишить байдужим жодного любителя парфумів. Це саме той аромат, котрий поселився на моїх поличках надовго.

Дякую вам, дівчата, за рекомендації♥️