BB-крем від LN Pro
Знайомство з перфектором для шкіри
Привіт! Розповім про свої враження від BB-крему бренду LN PRO.
BB-крем - це зволожувальний крем з тонуючим ефектом. Тобто поєднання догляду із декоративністю. Він має зволожувати шкіру обличчя, заодно вирівнюючи його тон.
До речі, лайфхак від б'юті-блогерів, як правильно обрати тон для шкіри обличчя. Тестер потрібно наносити на скроню, або на шкіру на ключицях. Якщо засіб зливається зі шкірою в цих місцях, то на обличчі має виглядати природно.
LN Pro Retouch BB Cream Skin Perfector
Отже, що це за кремчик. Серед складників зазначено гіалуронову кислоту й колаген. Це дуже добре, адже означає, що крем дійсно може принести користь шкірі обличчя. Зручний тюбик і цікавий носик, що дозволяє легко й акуратно видавити необхідну кількість засобу. Я обрала тон 103 Medium beige (середньо-бежевий). Крем не схожий на інші bb-креми. Як на мене, він дуже густий. Хоча, виробник і відзначає, що щільність покриття є високою. Я наносила крем спонжиком. Одразу після нанесення цей відтінок виглядав трохи жовтуватим, шкіру не матував. Через густу консистенцію він добре тонує шкіру, як повноцінний тональний крем. Гарно вирівнює тон, але дещо підкреслює складочки на шкірі. На сайті мейкапу цей крем ось тут: https://makeup.com.ua/ua/product/1114981/
Як полегшити текстуру
Щоб зробити консистенцію засобу не такою густою я вирішила скомпонувати його з себорегулювальним кремом для обличчя від корейського бренду Frudia. Сам цей крем має гелеподібну легку текстуру і гарно змішався з bb-кремом. Мені вдалося досягти більшої легкості. У суміші крем дуже гарно ліг на обличчя, чудово вирівняв тон. Через якийсь час однорідність кольору збереглася, а покриття стало більш матовим. Загалом результат мені дуже сподобався, шкіра виглядає доглянутою, здоровою, має природний рівний тон. Відчуття на шкірі також дуже комфортні.
Зустрічала ще рекомендацію від косметологів поєднувати тонувальні засоби з кремами з SPF-фільтрами. Думаю, це також гарна ідея і треба буде її перевірити.
Висновки
Я б оцінила цей bb-крем на 8 з 10 за його густоту та, відповідно, здатність підкреслити складочки на шкірі. Але у поєднанні з доглядовим кремом працює просто чудово. Гарно покриває, вирівнює, зволожує. Не впевнена, що куплю наступного разу такий самий, адже мені подобаються bb-креми більш рідкої консистенції. Але засіб непоганий. Думаю, я його використаю, а потім уже вирушу на пошуки чогось кращого.
Коментарі (0)