Пусті баночки. Догляд
Закінчився зимовий догляд. Переважно купую на сезон, мені якраз вистачає. Навесну вже підбираю щось інше. Писала пост, і зрозуміла, що тут практично одна Bielenda😂.
- Міцелярка з золотом, церамідами, гіалуроновою кислотою. Макіяж змиває добре, економна, вистачає на рік. Я не використовую гідрофільне масло, шкіру очищаю міцеляркою. В плані очищення шкіри в мене фаворит з зеленою глиною. А так досить достойна міцелярка вода
- сироватка з кислотами, освітлювальна. Досить непогана сироватка, особливо новачкам в кислотах. Я її використовувала кожен день, мені підійшла
- новинка сироватка water balance. Гарно зволожує, мені підійшла зранку під макіяж. Має блискітки, які ще деякий час видно на шкірі. Проте неекономна за рахунок шариків, які є в середині сироватки
- крем під очі water balance. На літо буде ідеальний. Зволожує шкіру під очима, і більше нічого.
- Молочний тонік від Bielenda professional. Тонік білого кольору, досить густий, більше подібний на емульсію. Запах як в cerave. В складі молочна кислота, пробіотики, цераміди. Я брала по акції за 260 грн. За таку ціну це ідеальний тонік
- Дезодорант антиперспірант від weLeda. Повністю натуральний склад, гарний запах лимона. Захищає від поту, головне не залишає білих слідів. Досить економний. Мені сподобався
Коментарі (0)