Олена Романюк

Elseve Hyaluron Plump бальзам - філлер для волосся

Elseve Hyaluron Plump бальзам - філлер для волосся
Elseve Hyaluron Plump бальзам - філлер для волосся

Останнім часом L'Oreal Paris тішить нас новими лінійками по догляду за волоссям 💜

Це лінійки Hyaluron Plump (гіалуронова кислота, для волосся, що потребує зволоження та об'єму) та

Hyaluron Pure (саліцилова + гіалуронова кислоти, для волосся схильного до жирності) і, звісно,

Bond Repair (відновлення, для пошкодженого волосся).

Я давно не купувала бальзами Elseve, після лінійок Повне відновлення та з аргініном, мене не цікавило нічого, а деякі зовсім не сподобалися. Але реклама зробила своє 🤣, і я вирішила спробувати новинку, яка була на усіх банерах магазинів.

Склад я взяла з сайту MakeUp, він ідентичний з тим, що зображено на флаконі. Розбирати його не буду, він класичний, як у більшості засобів Elseve, звісно, додали гіалуронову кислоту, для зволоження та об'єму.

Текстура звична, кремова, не густа, без насиченого перламутрового блиску. Ближче до прозорості, легкий фіолетовий відтінок (не лякайтеся, як я, світле волосся не тонує 😉).

На волосся наноситься легко, у процесі змивання стає щільним та гладеньким.

Аромат, тут виробник постарався, такий мильно-квітково-пудровий 💜 Мені дуже подобається, на волоссі тримається день точно, якщо не перебивати парфумами.

Флакон зручний, класичний для лінійок Elseve, легко отримуємо потрібну кількість засобу.

Нагадаю, моє волосся - натуральне, тонке, нормальний тип, схильне до хвилястості та пушіння 😅, догляд комплексний, страшних речей з ним не роблю. Коротше, доглядаю та відрощую. Завжди шукаю засоби, які допоможуть у підтриманні доглянутості полотна в цілому.

На фото - результат миття мого волосся з шампунем OGX + бальзам Elseve Hyaluron Plump, без використання фену та незмивних засобів.

Що дає мені використання бальзаму?

Гладкість - навіть занадто, але ж, в складі силікони, які так і діють на моє волосся, випрямляють та пригладжують.

Легкість розчісування - жодних вузликів після використання бальзаму, я легко розчісую Tangle Teezer та даю висохнути самостійно.

Відсутність перенасичення чи обтяження - це великий плюс, власниці тонкого волосся мене зрозуміють. На тривалість чистоти зачіски бальзам не впливає, 2-3 дні, як зазвичай.

А тепер до обіцяних ефектів від виробника.

Об'єм - так, він є. Волосся чисте, легке та об'ємне, не склеяне.

Зволоження - не знаю 😅, чесно.

Моє волосся гарно виглядає після живильного шампуню OGX та іншого догляду, бальзам пригладжує його, 2 дні я ходжу з рівним та м'яким волоссям, тобто ніяких заломів чи торчунів по кінцям.

Користуюся бальзамом раз на тиждень, чергую з іншим кондиціонером (без силіконів) та маскою.

До бальзаму рука тягнеться, через його аромат та гарний ефект, якщо немає часу на маску.

Отже, я не скажу, що це прямо must have засіб чи спасіння для волосся. Це достойний представник нової лінійки Elseve, для нормального волосся, в якості підтримки та урізноманітнення догляду.