krislemly

Shelly | Суха олія для кутикули

Shelly | Суха олія для кутикули

У бренду Shelly є різні олії для догляду за кутикулою та нігтями. Серед них суха олія "Голографічна” та олійки з різними екстрактами в зручних форматах. Я вирішила вибрати суху олію з шиммером, щоб не тільки доглядати за кутикулою, але й додати трохи гарного в мою рутину догляду.

Упаковка стильна, чи не так?! Мені дуже подобається її зовнішній вигляд.

Олійка вміщена у матовий, скляний, циліндричної форми флакон, оснащений піпеткою. Флакончик приємно тримати у руках. Якість виконання на висоті. Не протікає, не затирається.

Shelly | Суха олія для кутикули
Shelly | Суха олія для кутикули

Сам корпус піпетки мініатюрний з тонкого скла з невеликим потовщенням на кінці для зручного нанесення. Дуже люблю такий формат засобів для кутикули.

Аромат олії солодкий, приємний з квітковими нотками. Не дуже сильний, але виразно відчувається при нанесенні.

Консистенція у засобу звичайна - олія, як олія. Але, хочу зауважити, вона не рідка, в міру щільна, легко розподіляється і цілком швидко вбирається.

Мої враження від олії виключно позитивні. Вона наноситься дуже приємно, не залишаючи жодних слідів на одязі чи поверхнях. Я можу спокійно продовжувати займатися своїми справами, не турбуючись про те, що щось забрудню.

Відразу після використання пальчики злегка жирні, але олія практично моментально вбирається і ця жирність йде. І результат видно вже з перших секунд, просто порівняйте до / після.

Засіб зволожує і живить шкіру навколо нігтів, робить вигляд нігтів і рук загалом акуратнішим.