Blics hair ✨💫

Повний розбір! REAL SHEA крем відновлювальний

Повний розбір! REAL SHEA крем відновлювальний

Чи коштує він своїх грошей? Що у складі? Чи дійсно буде термозахист? Що обіцяє виробник, чи правда це? Який мій досвід після місяцю використання? Все це ви дізнається у моєму дописі) Запрошую)

Як завжди, будемо діяти за етапами, аби нічого не пропустити, кому ліньки читати, запрошую до висновку)

1. Зовнішній вигляд

2. Консистенція, на скільки вистачить

3. Що обіцяє виробник?

4. Аналіз складу

5. Результат аналізу складу

6. Мій досвід користування

7. Висновок

Я придбала у лютому відновлювальний крем для волосся з маслом Ши REAL SHEA у розмірі 50 мл. Тюбик маленький, навіть подумала, що надовго його не вистачить, але помилялась). Вигляд досить мінімалістичний та гарний. Тюбик білого кольору, з чорними написами, що виглядає сучасно та ненав’язливо.

Підзаголовок

Консистенція у крема досить густа, в’язка, напевно як дуже густий гель, через що вистачить його ну дуууже на довго, адже на своє довге волосся я беру одну горошинку (певно десь 0,5 см ) на половину волосся. Колір жовто-прозорий, запаха майже і не чутно, трошки солодкуватий)

Виробник запевняє, що буде відновлення, живлення, пом’якшення, термозахист.

Отже, занурюємося у реальність цього крему:

Glycerin -зволожувач, полегшує розчісування

Water - вода

Cyclopentasiloxane - летучий силікон

Cetearyl alcohol - жирний спирт

Dicaprylyl carbonate - пом’якшання

Behentrimonium chloride - катіонні поверхостно-активные вещества

Steartimonium chloride антистатик, кондиціонуючий агент

Aloe barbadensis leaf juice - зволожувач

Glycine soja (soybean) oil - соєве масло

Bytyrospermum parkii (shea) butter - масло ШИ (захиств від уф)

Citrus aurantium dulcis (orange) peel oil - апельсинова олія

Avena sativa (oat) kernel protein - екстракт вівса

Hydrolized collagen - протеїн

Bis-hydroxy/methoxy amodimethicone - кондиціонер на основі силікону (розчісування, блиск, зменшує завивання)

Propylene glycol - зволожувач

Quaternium-80 - кондиціонер для зволоження

Hydrozyethylcellulose - стабілізатор емульсії

Dimethicone - ліпофильний силікон

Cetyl ester - синтетичний віск, емолент. Може обтяжувати і вирівнювати волосся

Pectin – пектин (згущувач)

Pentylene glycol - зволожувач, кондиціонуючий агент, розчинник

1,2-hexanediol - зволоження

Butylene glycol - зволоження

Octanediol емолент- зволоження

Ethylhexylglycerin - консервант

Stearyl alcohol - жирний спирт

Alcohol disodium edta – хелатуючий агент

Parfum - віддушка

Склад у цьому кремі досить гарний, він дійсно коштує своїх коштів, бачимо велику кількість зволожуючих засобів, що допоможе насамперед сухому волоссю, є інгредієнти, що будуть пом’якшувати волосся, кондіціонувати. В складі є два силікони: ліпофільний (не розчиняється у воді, створюють плівку на волоссі) та літучий (випаровуються з волосся від температури, це і є наш термозахист). Бачимо протеїн, масла, екстракт вівса та катіонний ПАВ – відновлює волосся, а катіонний ПАВ буде прилипати до пошкоджених ділянок волосся та створювати плівку. Завдяки гліцерину також буде полегшення розчісування та відсутність «намагниченого» волосся. Бачимо також у складі антистатики. А CETYL ESTER може робити волосся важчим та вирівнювати його, але його кількості наврятчи достатньо аби зробити «салонний» ефект.

Отже, крем буде гарним термозахистом, завдяки літучому силікону, який випаровується з волосся під час термічної обробки, присутнє гарне зволоження, трохи живлення, пом’якшання, кондиціонування, полегшення розчісування, відновлення, антистатичний ефект.

Відкривши крем, я здивувалася його в’язкій та густій структурі. Використовую я лише одну крапельку (розміром десь 5мм) на одну половину волосся. Після першого використання, волосся стало більш рівним (але не зовсім прям)), більш м’якішим, блискучим, краще розчісувалося сухим, не так сильно плуталося). Другий раз я подумала, що взяла дуже маленьку кількість крему, вирішила взяти більше, видавила шарик розміром біля сантиметру на кожну половину, це було жахіття))) волосся склеїлося, ніби воно досі мокре, навіть після повного висушування я виглядала як крижана бурулька чи Медуза Горгона )). Це я до чого... кожна повинна, на жаль, на своєму досвіді зрозуміти, яка кількість крему їй необхідна)

Дівчатка, пам’ятайте, що правильне сушіння волосся (15 см від голови, тепле повітря, сушимо лише за направленням росту волосся) це 70% успіху гарного волосся при останньому етапі догляду)

Взагалі кремом я досить сильно задоволена, не скажу що прям «салонний» ефект після нього, це більш проблема того, що в мене середньо пошкоджене волосся, і на відновлення піде не один місяць, враховуючи процес вивчення косметичної хімії. Для волосся гарного стану цей крем просто кохання на все життя, але і для мене він досить гарний, влаштовує)

Отже, крем за складом гарний, присутне: зволоження, відновлення, живлення, пом’якшення, кондиціонування, полегшення розчісування, антистатичний ефект, і головне термозахист). Дійсно коштує своїх грошей з таким складом. Будьте обережні з дозуванням, бо отримаєте замість ефекту «волосся принцеси», ефект «Медуза Горгона»)) Моє волосся після використання даного крему стає м’якшим, більш блискучим, вирівнюється, менш плутається. Зверніть увагу, якщо у Вас ВСІ засоби підібрані правильно, то і цей крем буде Вам чудовим помічником. Для сильно пошкодженого волосся, потрібні інші засоби, цей крем підходить для середньо пошкодженого або волосся в гарному стані.