YuliHrytskoff

Косметично-парфумерні обновочки

Косметично-парфумерні обновочки

Після невеличкої вимушеної перерви, знову повертаюсь до написання відгуків та дуже надіюсь, що в найближчому майбутньому з’явиться трошки більше часу і можливостей для цього заняття)

Щось в мене вже давненько не було дописів-розпаковок, тож виправляю це неподобство і показую, що ж цікавенького я купила за останній час) Розкажу тільки про самі цікаві засоби, на які в майбутньому планую написати відгуки.

І розпочну, звичайно ж, із моїх парфумерних оновлень, а потім перейду до доглядових засобів та декоративки.

Дуже давно хотіла білого ведмедика Moschino у свою парфумерну колекцію. Мала декілька пробників цього аромату і він мені неймовірно подобався! До речі, свої перші враження про цей аромат я залишала у цьому відгуку: https://club.makeup.com.ua/post/10283/.

Трошки менше місяця назад на ці парфуми на Мейкапі була дуже гарна знижка, тож я без роздумів їх придбала – зробила собі подаруночок на 8 березня)

Ці парфуми купила на подарунок чоловіку. Він дуже багато років користувався Prada L'Homme Intense (і це неймовірної красоти аромат) та, на жаль, його зараз вже не знайти у продажі((( Тож, я довго думала, який аромат йому обрати, а потім, просто переглянувши піраміду, без попереднього затесту, замовила Dsquared2 Wood Original. І, знаєте, я ще ніколи так круто не попадала в саму точку! Це дуже благородний, вишуканий, толерантний чоловічий парфум. Теплий і обволікаючий. Найбільш відчутні для мене ноти – фіалка, дерево, ялівець і пачулі. Ну шикарно звучить і я просто кайфую від нього!

О, а це зірка моїх оновлень серед доглядових засобів! Я дуже люблю от такі от наборчики мініатюр від Ля Рош і часто їх купую. Саме цей набір сироваток я побачила на огляді в чарівної molena і стала шукати, де б такий придбати. Знайшла))) І ось він у мене!) Ну що сказати… Набір просто шикарний! Три сироватки у скляних флаконах, решту – у тубах. Плюс є Антивіковий сонцезахисний флюїд в об’ємі 15 мл. Та, що найважливіше – новинка –Інтенсивна сироватка-концентрат проти гіперпігментації шкіри та для запобігання її повторній появі La Roche Posay Mela B3 Serum – я дуже хотіла її спробувати, тож якраз подивлюсь, на що вона здатна та чи вартує своїх грошей.

Якщо десь побачите такий Набір, то беріть без роздумів, він точно вартує своїх грошей!

Ці ампулки купила ще раніше, але поки не використовувала. Вирішила поки-що зробити невеличку перерву у таких засобах, а потім продовжу.

Цей кремчик взяла для дитини. Вже використовували. Гарний склад, приємний солоденький аромат, достатньо зволожує. Але… Мені геть не сподобалося пакування! Етикетка навколо туби вся якась вздута, приїхала збоку відклеєною, куди понабивалась якась грязюка. Я розумію, це виробничий брак, але відправляти таке клієнтам не дуже гарно…

В мене вже закінчується мій засіб для інтимної гігієни, тож на заміну взяла собі цю піночку. Аромат приємний, об’єм великий, ціна доступна, склад, на перший погляд, також видався непоганим. А яка вона в дії – ще подивимся)

Цей гельчик в мене вже на повторі навіть не знаю який раз. Дуже люблю його за якість та неймовірний апельсиново-шоколадний аромат.

Дуже гарна якість як для такої ціни! Взяла його, тільки переглянувши склад) Декілька разів вже використовувала, поки що враження тільки позитивні.

Колись вже мала таку маску, вона гарно працювала на моєму волоссі. Вирішила повторити покупку знову)

Це, називається, обіцяла собі більше не купувати нові палетки тіней))) Правда, я дещо не вгадала з тональністю палетки, бо в реальності до покупки її не бачила, але от, вона якраз ідеальна для створення макіяжу в стилі «coquette core»)

Цю палетку я замовляла зі складу ЄС, а я як звідти замовляю – досить часто якісь нюанси з продукцією. Палетка не стала виключенням – зверху кришечка подряпана, сама палетка якась наче жирна… Пробила батч-код, а дата виготовлення – ще 2020 рік… В мене ця покупка залишила дещо неприємні враження, адже коштує ця палетка далеко не 100 грн і хочеться отримувати товар не такої давності і в належному зовнішньому вигляді.

Із дійсно цікавого – це все, про розхідники по типу мил-зубних паст-дезодорантів, думаю, не дуже цікаво читати, тому про них не згадувала) Ще тестуватиму, а коли сформується остаточна думка по засобах, напишу окремі відгуки)

Всім гарного та спокійного дня!

Цьом!💋