Tatyana

Нарешті я знайшла дуже легкий і комфортний сонцезахисний засіб.

Нарешті я знайшла дуже легкий і комфортний сонцезахисний засіб.
Нарешті я знайшла дуже легкий і комфортний сонцезахисний засіб.
Нарешті я знайшла дуже легкий і комфортний сонцезахисний засіб.

Сонцезахисний засіб обирала спираючись на позитивні відгуки. Я маю комбіновану шкіру, схильну до жирності , тому шукала щось максимально легке і комфортне, щоб не обтяжувало і не провокувало ще більше блиску на обличчі.

Нарешті я знайшла дуже легкий і комфортний сонцезахисний засіб.

Вибір зупинила на флюїді від Vichy і дуже рада, що обрала саме його, бо він повністю виправдав мої сподівання, навіть більше.

Засіб в пластиковому флаконі, зовнішньо більш за все нагадує молочко, текстура приємна, легка, не жирна. Сам по собі флюїд рідкуватий, з флакону буквально витікає, але не як вода, він щільніший. Має біло-жовтуватий колір.

Аромат гарний, ніжний і не нав'язливий, я відчуваю кремово-трав'яні нотки.

Попри свою рідку консистенцію наноситься без проблем, не розтікається по обличчю.

Я точково переношу його на певні ділянки і одразу розподіляю.

Флюїд повністю виправдовує свою назву, він дійсно невагомий, завдяки рідкуватій консистенції швидко розноситься по обличчю і швидко вбирається шкірою.

Я наношу його на попередньо зволожену кремом шкіру, а він в свою чергу забезпечує додаткове зволоження і пом'якшення. З попереднім доглядом зовсім не конфліктує і з наступним декоративним також. Тональна основа на нього лягає ідеально.

Фініш після себе лишає живий, вологий, з природнім сяянням, але досить стриманим, воно більше сатинове, та не виглядає неначе жирний блиск. Флюїд відчувається дууууже комфортно, а точніше взагалі не відчувається (якщо можна так висловитися). Він не обтяжує, не лежить маскою, чи плівкою, липкості не створює. Шкіра дихає, парникового ефекту немає.

Доречі, в зоні під очима теж все ок., не пече і не подразнює.

Флюїд не вибілює, не залишає розводів і не скочується. На протязі дня не провокує пришвидшене виділення себуму. Шкіра набуває блиску як звичайно, в звичному для мене режимі. У випадку, якщо користуюся ще і пудрою, то взагалі все норм, навіть увечері немає жирного млинця.

Цей сонцезахисний засіб справив на мене ну дуже гарні враження. Нарешті я знайшла для своєї шкіри те, що давно шукала: легкий, приємний у всіх сенсах, комфортний, з високим рівнем захисту.

Думаю, що флюїд підійде любому типу шкіри, особливо раджу звернути увагу тим, хто має жирну і комбіновану. Я в захваті. Здається, що він зібрав у собі найгарніші якості, які можуть бути в такому засобі.

Що стосується захисту від сонця, то покаже час, але перші враження - супер.

Однозначно буду його повторювати. Сонцезахисний невагомий флюїд проти ознак фотостаріння шкіри обличчя, SPF 50+Vichy Capital Soleil UV-Age Daily вартий уваги.