Сидорчук Анжела

Які відливанти закінчила

Які відливанти закінчила

Для того щоб не витрачати кошти на повнорозмірні флакони, я почала спочатку тестити аромат в форматі відливантів і це насправді дуже круто допомагає зрозуміти чи дійсно це той запах, яким ви будете користуватись, чи є нюанси, які вам не сподобаються.

Пройдемось коротко по кожному парфуму:

1. Tom Ford "Tobacco Vanille" - це моя любов, запах вишневої кісточки на старті, який поступово переходить в гіркоту табаку і наприкінці залишається солодка ваніль. Найбільше мені подобається саме розкриття цього аромату, він такий цікавий, що хочеться його вдихати і стійкість непогана. Тому тепер це мій однозначний фаворит.

2. Tom Ford "Lost Cherry" - це аромат домашнього вишневого вина, такий крутий, п'янкий та спокусливий. Він дуже шлейфовий, часто помічаю його на інших людях, тому кому це важливо, зверніть увагу. Для себе не розглядаю покупку флакону, тому що він доволі простий, за таку ціну хочеться чогось неймовірного.

3. Zarkoparfum "Pink Molecule" - це аромат рожевого шампанського, він різкий і таке відчуття ніби колиться, моєму оточенню цей запах не подобається, а для мене це ідеальний весняний аромат, ним хочеться обливатися, він свіжий і не задушливий, піднімає настрій. Планую тепер придбати повний флакон.

4. Kilian "Good Girl Gone Bad" - аромат, який для мене, на жаль, так і не розкрився. Все, що я відчувала це персики, скоріше навіть, як якісь цукерки драже з ароматом персика. Цей запах непоганий, круто підходить на весну, але мені хочеться щось цікавіше. Детальніше про Pink Molecule та Good Girl Gone Bad можете прочитати у цьому пості: https://club.makeup.com.ua/post/30737/

5. Versace Versense - яскравий бергамот на старті, який поступово з'єднується з білими квітками, втрачає свою різкість і в результаті виходить свіжий люксовий аромат на кожен день. Якщо буду в пошуках чогось, що не буде "душити" людей навколо, то придивлюсь до нього, але поки бажання придбати флакон немає.

Ось так відливанти допомагають мені раціональніше підходити до покупки парфумів.

Сидорчук Анжела
6
Підписники
0