alena.rosee

Своя шкіра тільки краще? Maybelline Perfector

Всім привіт! 💕

Новинка від Мейбеллін комусь дужжже сподобалась , хтось не зрозумів цей продукт , тому давайте подивимось що це за продукт , чому та кому він підійде або не підійде , популярні відтінки та ефект До/Після ♥️

Про продукт:

Не буду копіювати обіцянки виробника , трошки власних вражень ✨

Зараз в бьюті світі дуже популярні легкі сяючі тональні основи , які не роблять глухе покриття, додають вологого фінішу та не перевантажують шкіру.

Цей засіб виробник вирішив зробити 4в1, але про це трошки згодом 😉

Дизайн повторює повністью знаменитий Консилер Мейбеллін , але в збільшеному форматі .

Що ж помістили в 4in1? Це праймер, консилер , хайлайтер та ББ крем.

По моїм враженням це трошки інше , тому давайте розберемо швиденько по категоріям 💜

🫧Пакування: як і пращур консилер, цей засіб має таке ж пакування тільки в збільшеному форматі. Подушечка якою можна наносити засіб одразу на обличчя або на ваш пензлик чи пальці. Читала багато суперечливих думок щодо цього аплікатора , але виробник запевняє що засіб має антимікробний компонент та не потребує миття. Просто наносите на чисту шкіру , що зазвичай нормально ) тим паче не думаю що хтомь крім вас користується чим засобом.

Якщо шкіра досить проблемна, можна наносити на пензлик або зняти спонж (Я не пробувала , але бачила багато фото , спонж легко знімається).

✨Консистенція: консистенція кремова водяниста , про перших прокрутках може спершу виступати хайлайтер, а вже потім тон.

🫧 Запах: майже невідчутний, трошки є щось пластикового , на шкірі не відчувається.

✨Стійкість: досить хороша , ношу весь день, не скочується.

🫧 Пунктики щодо 4в1, моя власна думка:

🔸Як праймер: ні. Я наношу цей засіб без праймеру, пробувала і з праймером , як тон він хороший, але використовувати саме замість праймера - ні. Можлиал виробник мав на увазі що з цим тоном не треба праймер, тоді можливо і так)

🔸Як консилер: так , як легкий , класно навколо очей наносити.

🔸Як хайлайтер: так, як лагідний soft glow ✨

🔸Як ББ крем: Ні. В моєму розумінні ББ крем (blemish balm) це засіб з хорошим маскуванням , так його і розробляли , якщо брати відомі абревіатури тон кремів : це DD або СС cream , той що дає легкий сяючий фініш та здорове сяйво ✨

💕Відтінки: в мене 0.5 fair light cool та 1.0 light

0.5 має рожевий підтон та темніший за 1. Але на шкірі через хвилин 5 підлаштовується.

1 - нейтральний , без явної розовинки чи жовтизни.

(на Свотчі на руці денне світло , зверху 0.5, знизу 1.0)

На обличчі :

1 фото: шкіра з денним кремом . Є маленька плямка від необережного користування кислотами , трошки капілярів на крилах носа .

2 фото. Нанесла засіб рідним спонжем

3. нанесла легку прозору пудру вуаль (в мене hourglaas)

такий тон тримається весь день, прямку не замаскував (я її маскую консилером , але для фото залишила як є), тон став сяючим , легким , мені дуже подобається цей ефект. Шкіра як своя , тільки краще 🤩

✨То ж, кому підійде ? Якщо ви шукаєте легке покриття , не потребуєте щільного маскування, любите лайтові тон основи які наносяться за хвилину - то можу рекомендувати спробувати цей Перфектор . ⭐️

Коли треба по мінімуму щось замаскувати - я додаю свій консилер .

Якщо Ви шукаєте щось більш маскуюче, то краще придивитись до корейських ББ кремів або СС кремів (наприклад для нейтралізації червоного при куперозі), тобто для більш власних потреб шкіри.

06 квітня, 2024
alena.rosee
06 квітня, 2024