BELENKAYA

Японські БАДи, які вражають (ノ´ヮ`)ノ*: ・゚

Японські БАДи, які вражають (ノ´ヮ`)ノ*: ・゚

За цей рік моя імунна система покинула чат і змусила мене хворіти двічі-тричі на місяць. На якомусь етапі загальний стан організму рішуче натякав на різні порушення, тому я вирішила звернутись до прогресивної японської медицини. Так я познайомилась із брендом FANCL.

Одна японська блогерка робила огляд на біологічно активні добавки, які притаманні їхній місцевості. Ще на етапі перегляду відео, мене приємно здивувало пакування, якому я приділю дуже багато уваги в цьому дописі. Цікаво було дізнатись, що в Японії є два концерни: медичні і фармацевтично-косметичні. Ці вітаміни відносяться до фармацевтично-косметичних, адже вони спрямовані не тільки на покращення самопочуття, але й зовнішнього вигляду.

FANCL випустив серію комплексних вітамінів, які були спеціально збалансовані відповідно до потреб людини, залежно від її статі та віку. Ця серія має чіткий розподіл за віком споживача, що робить цей комплекс ідеальним джерелом вітамінів та мінералів для всіх осіб від 20 до 50 років. У мене серія «20», яку можут приймати всі від 20 до 29 років. Також є серія «30», «40», «50».

Оригінальність біодобавки полягає в тому, що всередині упаковки ви знайдете невеликі пакетики, в яких містяться добова норма усіх необхідних речовин. Це дуже зручно, бо більше немає необхідності купувати різні вітаміни та біодобавки, розраховувати дозування та перевіряти їх на сумісність!

Невеликі пом'ятості на пакунку — це норма. Не будемо забувати, який шлях подолали ці вітаміни, аби опинитись на території України :)

Всі написи нанесені виключно японською.Сам пакет щільно закривається на застібку zip lock. Всередині 30 отаких пакетиків, які зручно брати з собою та пити після сніданку.

Щоденна порція (пакетик) містить у собі 5 капсул:

• Вітаміни - А, вся група, С, D, E, P);

• Мінерали – кальцій, цинк, мідь, магній;

• Омега-3 - для нервової системи, судин та мозку;

• Коензим Q10 - антиоксидант для серцево-судинної системи та хорошого імунітету;

• HTC колаген - пружність і молодість шкіри, здоров'я зв'язок та суглобів;

• Залізо - для покращення показників у репродуктивному віці.

Склад: вітамін А – 208 мкг., вітамін D – 0.42 мкг., вамін Е іт (α-токоферол) – 50 мг., вітамін B1 – 8.3 мг., вітамін В2 – 4 мг., ніацин – 5 мг., вітамін B6 – 3.7 мг., фолієва кислота – 117 мкг., вітамін В12 – 21 мкг., біотин – 166.6 мкг., пантотенова кислота – 10 мг., вітамін C – 333 мг., кальцій – 58 мг., залізо – 1.5 мг. магній - 29 мг, мідь - 0.23 мг, цинк - 0.7 мг, інозитол - 17 мг, вітамін Р (геспередин) - 2.8 мг, коензим Q10 - 3 мг, бета-каротин - 2.3 мг. , альфа-каротин – 0.43 мг, лютеїн – 3 мг, лікопін – 0.8 мг, зеаксантин – 0.1 мг, Твінтос – 208 мг, НТС колаген – 150 мг.

Якщо ви приймаєте будь-які вітаміни, ви точно знаєте, що перші результати з'являються через кілька місяців регулярного прийому. Тому я не малюю собі в голові нереалістичні картини та просто чекаю. Чекаю та сподіваюсь, що стану кращою версією себе. Нехай навіть там буде доля плацебо.

Наразі мені важко казати про ефект, адже я знаходжусь у фіналі прийому цього курсу. Саме тому я обов'язково повернуся із новим постом, де зроблю апдейти. Єдине, про що можна сказати вже зараз — якість сну та стан шкіри. Спати я стала дуже міцно та спокійно, а обличчя стало менш запалене. Я досі плекаю себе думками, що воно стане ідеальним, як в аніме😂 Але все попереду, я впевнена!

Я хотіла розповісти про ці БАДи, тому що це дійсно незвично та дуже зручно. Впевнена, що японські технології не закінчуються на косметичних засобах, тому я не проти досліджувати цей ринок і надалі. А що ви думаєте з цього приводу?