SomovaFM

Скоштуємо Глінтвейн біля каміну від Tsukerka

Скоштуємо Глінтвейн біля каміну від Tsukerka

Моє перше знайомство з цим брендом, хоча думаю вже всі знають, що він належить українському бренду доглядової косметики Sane.

Я довго думала над придбанням парфумів, в мене їх й так багато, ще сподобається і захочу собі повнорозмірку 😅

Отже обирала парфуми я за назвою, а не пірамідою.

Скоштуємо Глінтвейн біля каміну від Tsukerka

Одразу при нанесенні відчуваю злегка мильну приємну віддушку, наче в якогось бальзаму для волосся. Буквально секунд через 10 аромат стає більш теплим та густим.

Ноти парфуму Глінтвейн біля каміну: кардамон, мімоза, боби тонка.

Не багата піраміда, скажіть?

Я очікувала відчути в ароматі алкогольні ноти, запашну корицю і терпкість червоного вина. В ньому цього немає.

Так само я не відчуваю канрадом, ніякої пряності в цьому ароматі. Лише солодкувато квітковий аромат, ось це гадаю і є мімоза. Солодкість підтримують боби тонка, легкою віддушкою карамелі та чорнослива.

Хвилин через 15 аромат стає більш глубоким. При цьому немає задушливого акценту. Мені хочеться вкушати його знов і знов.

За його скромною пірамідою особливо і немає куди розгулятися вкушаючи різні етапи розкривання аромату. Він майже монотонний в своєму основному звучанні, змінюється лише насиченість.

Хоч аромат не виправдав моїх очікувань, він мені сподобався.

Солодкуватий, теплий, тягучий шлейф. Його відчутно навіть намастивши зап'ясток паличкою з пробнику. Аромат ніби оговтує та вітає навколо.

Стійкість гарна, десь година яскравого шлейфу, і до 3 годин аромат буде триматися на шкірі точно, а на одязі до моменту прання.