wowmom

Як із пеньків і палок зробити вигляд, що в тебе нормальні брови

Як із пеньків і палок зробити вигляд, що в тебе нормальні брови

Привіт, красуні!

Мої брови - то моя болюча тема! Я спочатку іх відрощую довго та нудно, а потім починаю над ними знущатися: фарбую різними барвниками (адже я бровіст, і перш ніж використовувати щось на клієнтах, я експерименти проводжу на собі), роблю ламінування, щіпаю, і т.д. Таким чином, я знову повертаюся до того стану, коли я їх відновлюю та відрощую. Короче, криза у моїх брів.

І для того, щоб вони виглядали більш-менш пристойно, я використовую різні засоби для оформлення. Сьогодні покажу своїх два нових фаворита - це олівчик для брів від Lamel та рідкий віск від Bless.

Як із пеньків і палок зробити вигляд, що в тебе нормальні брови

Про рідкий віск я вже писала детальний допис (його можна знайти в розгорнутих відгуках під товаром), тож сьогодні поділюся своїми враженнями від олівця.

Давно я хотіла його спробувати, та все якось руки не доходили. Але...ЦЕЙ ДЕНЬ НАСТАВ:-)

Всі віддінки в палітрі дуже універсальні, і підійдуть більшості дівчат. Там відмінність, скоріше, в півтонах.

В мене віддінок 402 - це достатньо прохолодний сіро-коричневий колір, який підійде як брюнеткам, так і дівчатам з русявим волоссям, бо при розтушовці, він стає світлішим, ніж здається спочатку.

Формула у олівця доволі суховата, і як мені здається, окремі волоски промалювати ним буде важко. Але якщо вам подобається такий напівпрозорий пудровий ефект, то він вам сподобається.

Мені подобається, що у олівчика з однієї сторони є зручна маленька щіточка, якою зручно прочесувати брови перед нанесенням.

З іншої сторони знаходиться сам тоненький грифель.

Вага всього 0,12 грам, тому при активному використовуванні, вистачить олівця на 1,5-2 місяці. Проте, враховуючи його бюджетну вартість (50-80 грн в залежності від акції), можна дозволити собі часто його оновлювати.

Зараз мої брови виглядають так. Багато пеньків, які тільки почали відростати, багато обламаних волосків, але я обіцяю, що через пару місяців загальна картина буде краще (не перший раз, як кажуть).

Тепер треба зробити вигляд, що в мене нормальні брови.

Легкими рухами, в місцях, де мені б хотілося, щоб в мене росли брови, я наношу олівець. Кінчик роблю більш чітким і графічним. Гарненько все підтушовую.

А потім, за допомогою воску від Bless, який мені справді дуже подобається, зачісую волоски волоски по заданій формі.

Раніше мені подобались максимально широкі брови, які прямо стирчали догори, але зараз я більш прихильна до тоншої форми.

Віск гарно фіксує волоски в заданому напрямку, і чудово тримається на протязі дня.

Олівець Lamel Insta Micro Brow Pencil також порадував своєю стійкістю, бо якщо не чіпати брови, він витримує навіть екстремальні умови: спеку, дощ, різкі перепади температури.

Отже, красуні, якщо вас не бентежить його суховата текстура, сміливо можна брати цей олівчик, бо він зручний у використанні, і має гарний віддінок.

І я також сміливо рекомендую рідкий віск від Bless - бюджетно, багато продукту, гарно тримає брови. А що ще треба для щастя?!

Дякую за увагу 😘