Оліч

Good Girl Gone Bad by Kilian

Good Girl Gone Bad by Kilian

Зносивши пару відливантів минулого року, я зрозуміла що цей аромат таки припав мені до душі і я хочу повнорозмірний флакон.

Парфум мене зачепив не відразу, а дуже поступово та непомітно затягував мене до лав його любителів) Тож від простого та невигадливого він став тим, до якого постійно тягнулася рука і який те й діло хотілося вдихнути. Зараз я найчастіше використовую саме його, бо навіть в спеку він не заважає, але звучіть значно цікавіше, ніж прості свіжачки на літо.

У відгуках його описують як яскравий білоквітковий аромат, з нотами персику та тютюну. В базі додається кедр та амбра. Дуже дзвінкий, жіночний, грайливий, ніжний, але яскравий аромат. Я тут чую величезний букет білих квітів, персик, наче гіркуватий, як десь прочитала "наче об нього затушили цигарку", в клонах він більш чіткий та солодкий, як на мене, але деревинно-квіткова база тут набагато красивіша, за ту, що лишається в клонах.

Він доречний всюди та майже під будь який образ. І дівчина в красивій сукні, і в шортах та футболці будуть в ньому просто чарівними.

Стійкість та шлейф шикарні, бувало я його чула від речей навіть через тиждень. Я швидко перестаю його відчувати від себе, але коли повз проходить дівчина з цим парфумом, то його важко не помітити.

Флакончик дуже красивий, але оці фігурні боковушки легко брудняться. Атомайзер відкручується і його можна перезаповнювати повторно. Це круто, що потім можна докупити рефіл парфуму трошки вигідніше. А ще у мене на флаконі цей візерунок інший, я так розумію, що останнім часов він став однаковий на всіх флаконах (або ж цей об'ємний візерунок з картинки нижче з версії з клатчем, може хтось знає?).

Загалом дуже задоволена цим красенем і рада мати його в своїй колекції✨

Good Girl Gone Bad by Kilian
Good Girl Gone Bad by Kilian