Євгенія 👩

Від любові до висушених кінчиків - один крок(

Від любові до висушених кінчиків - один крок(
Від любові до висушених кінчиків - один крок(
Від любові до висушених кінчиків - один крок(
Від любові до висушених кінчиків - один крок(

ВсІм привіт✌️

Про олійки CHI я дізналася від дівчат з клубу та мені здається, що я навіть не бачила поганих відгуків про них. Тому, вирішила, що й мені час спробувати.

З усіх представлених варінтів мене більш за все зацікавив - відновлюючий комплекс для волосся з шовком CHI Silk Infusion.

Перші місяці я була в захваті від цього малюка, навіть замовила собі ще один флакончик. Проте, потім він висушив мені кінчики до хрусту. Розповідаю по порядку👇

Олія для волосся CHI Silk Infusion представлена у мініатюрному флакончику із щільного пластику. Кришка яскраво-червона, як і логотип виробника)

Кришка відкручується, флакон закриває міцно, не прокручується.

Дозатора у баночці немає, просто отвір середнього розміру. В принципі, зручний у використанні, але іноді можна переборщити із виділенням засобу)

В мене маленький флакончик - 15 мл, можна сказати - тестер, але він доволі економічний та зручний у використанні. Одого флакончика мені вистачило десь на 2 місяці (використовувала через день, тільки на кінчики).

Також, виробник пропонує флакончики об'ємом 59 та 355 мл, відповідно, на них ціна буде вищою.

Як завжди виділяю найголовніше:

  • В основі незмивного догляду - кілька видів силіконів. Не втомлюся повторювати, що це давно вже не вважається чимось небезпечним і страшним, особливо у подібних засобах для волосся.
  • Hydrolyzed Silk (гідролізований шовк) - гідролізований білок шовку, який надає волоссю м'якість, блиск та захист від пошкоджень.
  • Hydrolyzed Corn Protein (гідролізований протеїн кукурудзи) - гідролізований протеїн, який може допомогти зміцнити волосся та зменшити його ламкість.
  • Hydrolyzed Wheat Protein (гідролізований протеїн пшениці) - має схожі властивості з гідролізованим протеїном кукурудзи, сприяє зміцненню та відновленню волосся.

Взагалі склад цілком нормальний і з першого погляду не можна сказати, що з компонентів могло б викликати сухість. Однак, я грішу, все ж таки, на силікони Cyclopentasiloxane та Cyclotetrasiloxane, які при використанню у великих кількостях, все ж таки можуть провокувати сухість.

  • Текстура прозора, олійно-гелева, досить щільна. Вона не тече, а ліниво сповзає по долоні. На дотик силікониста, в'язка та жирна.
  • Аромат насичений, але дуже нетиповий для жіночих засобів. Має свіжо-морський аромат з легкою солодкістю. Дуже нагадує чоловічий парфум, на кшталт Lacoste. На волоссі аромат відчувається цілий день, але дуже легким шлейфом, тому не викликає жодного дискомфорту.

Я пробувала наносити олійку на вологе волосся безпосередньо після миття, а також на практично сухе волосся. Якийсь різниці в ефекті від використання не помітила. Найчастіше наносила на вологе волосся, через зручність, щоб не розтягувати догляд за волоссям надовго.

  • Наносила в основному на кінчики та зовсім трохи по довжині. Буквально пари крапель олії було достатньо, щоб отримати результат.
  • Олія добре розігрівається в руках, відмінно розподіляється і миттєво вбирається.
  • Не залишає на волоссі жирності, липкості та олійності, не обтяжує його, дуже комфортна.

Для мене - це було пряме вау, що олійка виявилася такою невагомою, але то я ще не знала що мене чекає далі).

Моє волосся: густе, сухе, пористе та пофарбоване.

Перші враження були суто позитивними, настільки, що я замовила 2 флакончик (добре, що не повний розмір) та ще й подарувала подарувала подружкам).

  • Олійка дуже гарно зволожувала та живила волосся.
  • Робила локони гладкими та шовковистими.
  • Кінчики виглядали живими та розсипчастими.
  • Надавала блиску та полегшувала процес розчісування.
  • Олія немов обволікала волосся і робила дійсно класний, візуальний ефект).

На жаль, я не робила фото того періоду, тому що планувала написати допис пізніше, тож доведеться вірити мені на слово).

Зазвичай я стрижу кінчики 1 раз на 3-4 місяці, тому що вони у мене в нормальному стані, розсипчасті і не вимагають частої стрижки.

Однак, на 3-й місяць використання незмивашки, помітила, що з моїми кінчиками щось не те, тоді нічого не змінювала у догляді і чомусь подумала, що це якість води зіпсувалася, тому волосся страждає🤦.

Підстригла всі посічені кінчики та продовжила далі використовувати CHI. Через місяць, оновленні кінчики перетворилися у дуже сухий, посічений віник.

Пішла знову підстригатися, що дуже невластиво для мого волосся, але мені зовсім не хотілося ходити з такими кінчиками.

Тут вже й майстер почала у мене питати: "ти що почала плойкою користуватися чи не використовуєш термозахист? Кінчики такі сухі, що аж хрустят". Тим часом, я взагалі не користуюся плойкою, а фен в мене завжди з холодним повітрям та термозахистом.

Почали розбиратися у догляді і виявилося, що з нововведень у мене лише незмивашка CHI. Якщо чесно, то я не повірила, що справа в ній, бо стільки захоплених відгуків, до того ж, я й сама була в захваті від неї.

Але, як тільки я прибрала її з догляду, та почала використовувати олійку Biolage, то кінчики повернулися до нормального стану.

Тому, вважаю, що при довготривалому викорисанні, CHI Silk Infusion - може сушити волосся. В мене це закінчилось - 15 см від довжини).

У чому причина, я так і не зрозуміла, можливо, я обрала не підходящий для мене варіант, можливо багато і часто наносила. Може погано очищала волосся і емульсія накопичувалася в ньому, роблячи зворотний ефект. Коротше, варіантів багато, а підсумок один – більше купувати CHI я не хочу.

В ту пору я робила селфі, де дуже гарно видно, як виглядають кінчики, які вони пухнасті та дійсно сухі.

Дякую за увагу💕