SKINBAR – мʼяке очищення шк іри обличчя
Пінка з бурштиновою кислотою і екстрактом розмарину🍃
Привітики! Ще не ділилась з вами засобами які використовую для вмивання. Сьогодні хочу поговорити про пінку для обличчя очищувальну з бурштиновою кислотою і екстрактом розмарину від українського виробника SKINBAR✨
Чому я обрала саме SKINBAR? В грудні я шукала нову пінку або гель для вмивання і натрапила на незнайомий мені бренд, виявилось, що він ще й український, також тоді проходила акція, якщо купуєш два засоби то третій найдешевший йде у подарунок, завдяки цьому я вирішила познайомитись з новим для мене брендом SKINBAR. Не всі продукти куплені тоді за акцією мені сподобались, але сьогодні поговоримо про пінку для вмивання🔥
Пляшечка була в коробочці, яка має вигляд, як і усі засоби від SKINBAR, дуже мінімалістичний дизайн в білих кольорах. Сама пляшечка не велика, але засобу багато, 150 мл. Дозатор дуже зручний, легко натискається і піни виходить достатня кількість. Дозатор не протікає і не ламається.☺️
Якщо зазирнути в пляшечку то можна побачити рідину жовтого кольору, але піна виходить біла. Аромат дуже приємний, розмарину, хоча мені довелось звикати до нього деякий час, бо я не дуже полюбляю сильні віддушки. На обличчі залишається, але на дуже короткий термін, буквально через 10 хвилин вже не відчувається жодного аромату.🍃
Основними інгредієнтами пінки є бурштинова кислота та розмарин. Бурштинова кислота має антимікробну та протизапальну властивість, добре працює як засіб проти акне. Екстракт розмарину запобігає пересиханню шкіри, передчасному старінню та утворенню передчасних зморшок.☀️
Проаналізувавши склад пінки на мейкапі, дві складові виділяються помаранчевим кольором, тобто є негативними складниками, це Cocamidopropyl Betaine та Coco Betaine, що є підозрюваними алергенами середнього рівня.
На іншому сайті з перевірки складу помаранчевим виділяється лише один компонент, це парфумування.🎀
Для кого підходить пінка Skinbar?
На сайті зазначено, що цей продукт ідеально підходить для всіх типів шкіри, але на мою думку, краще її не використовувати власницям сухої шкіри.💞
Як використовувати?
Я наношу пінку на вологе обличчя, мені достатньо двох натискань щоб засобу вистачило на усе обличчя і він гарно пінився. Круговими рухами я розподіляю засіб на усе обличчя, 1-2 хвилини легенько масажую і потім змиваю теплою водою. Довгий час я використовувала пінку тільки зранку, тому, що ввечері користувалась гелем для вмивання від Dr.Ceuracle, але через деякий час почала вмиватися пінкою і вранці і ввечері, результат мені дуже сподобався.💫
Враження від використання
Пінка з бурштиновою кислотою та екстрактом розмарину від SKINBAR мені сподобалась, вона не викликає нових висипань, хоча на вже існуючі я також не помітила якоїсь активної дії. Очищує шкіру обличчя дуже добре та мʼяко, не пересушує і не стягує. Стійкий макіяж я не пробувала нею змивати, але коли попадає в очі то трішки пече. Розхід доволі економний, зручний дозатор і через прозору пляшечку можна відслідкувати скільки засобу ще залишилось.🌸
А якими пінками для вмивання користується ви? Які можете порадити?❤️
Коментарі (0)