Зіпсувала шкіру гелем Cerave?
Привіт,хочу поділитьсь з тобою своїм досвідом користування цим очищаючим гелем від Cerave.
Купувала його ще на початку літа,зараз залишось ще трошки,це при умові щоденного використання,тож перше що можу сказати це те,що вистачає на довго.
Цей гель є прозорим та він без запаху.
Купила його під впливом Тіктоку,саме в той період часу він захопив всі тренди та дуже велика кількість людей рекомендувала його,а я не витримала та й купила.
Покористувавшись десь перший тиждень я помітила,що на лиці почали з'являтись маленькі висипання.Спершу я дуже засмутилась,подумала що цей засіб не підійшов під мій тип шкіри,навіть перестала користуватись ним на певний період часу,не пам'ятаю скільки точно,але менше ніж тиждень.
Так як гель мені сподобався,вирішила спробувати покористуватить ним ще раз.На цей раз використовувала не кожен день,а приблизно 3-4 рази в тиждень.
І вуаля,нові висипання не з'явились,а старі почали зникати.Моєму щастю не було меж.
На мою думку,висипання були реакцією на кислоти,які містить цей гель,та зараз я дуже задоволенна ним,він гарно очіщує шкіру,не пересушує та не викликає ніяких подразнень.
Наступний гель для вмивання я теж хочу від Cerave,але хотіла б спробувати глибоко очищувальний гель на цей раз,можливо хтось користувався ним і може поділитьсь враженням?
Коментарі (0)