SomovaFM

Крем для тіла з кашеміром від Moon&Rune

Крем для тіла з кашеміром від Moon&Rune
Крем для тіла з кашеміром від Moon&Rune

Moon&Rune - це Український бренд, який тримає гармонію між природою та наукою. Бренд, як стиль життя, стає невід'ємною частиною рутини аби дарувати задоволення з кожним використанням.

Парфумерний крем для тіла та рук із кашеміром із ароматом Tea Ceremony представлений в пластиковій затемненій пляшечці, виглядає як крафтове скло та має мінімалістичне стильне оформлення з емблемою бренду. Зручна помпа, через яку зручно дозувати крем в необхідній кількості.

Крем для тіла з кашеміром від Moon&Rune
Крем для тіла з кашеміром від Moon&Rune

Склад крему на 99% натурального походження:

  • Натуральні масла мангостіну, аргани, фісташки - знімають подразнення, шорохуватість та активізують природній захисний бар'єр шкіри.
  • Амінокислоти та протеїн шовку, кашеміру і пшениці- що робить живлять шкіру та надають їх гладкості/
  • Вітаміни Е і С - відновлюють та надають шкірі еластичності.
  • Екстракти ромашки, обліпихи, шавлії, насіння моркви, кави та льону - заспокоюють, захищають та надають пружності шкірі.

Крем білого кольору ніжнішої консистенції. Навіть більше схожий на молочко для тіла, бо не має занадто густої та забитої структури притаманної кремам. Маючі таку кількість натуральний олійок у складі, він абсолютно не жирний. При нанесенні немов тане на шкірі, лягаючи ніжною вуаллю.


Вбирається у шкіру доволі швидко, за лічені секунди, і вже можна одягатися. Крем не залишає ніяких слідів на одязі.


Тіло після нього сяюче та гарно зволожене. Шкіра на дотик немов шовк, ніби після салонних процедур. Таке відчуття свіжості тримається доволі довго, декілька годин так точно, бо я не можу припинити ковзати пальцями по руці. Ваша друга половинка точно не зможе припинити торкатися вас.

Аромат Tea Ceremony має ноти лимону, м'яти, моху, різнотрав'я та жасміну.
Аромат обирала аби почути свіжість та бадьорість зеленого чаю і він просто перевершив мої очікування.


Одразу відчуваю свіжість м'яти та меліси, які бадьорять та наповнюють ніби сонячною енергією. Через якийсь час на шкірі відчувається легла солодкість жасміну, але домінуючі ноти залишаються у м'яти.


Це аромат літнього ранку на ганку біля бабусиного саду, коли ти зриваєш свіжі трави на ранковий чай, рвеш м'яту руками, кидаючи її у стакан.


Я помітила, що мені легше починати робочий день з цим ароматом на своєму тілі. Ніби заварила трав'яний чай, який заспокоїв нерви та збадьорив разум.


Яскравий шлейф на тілі відчуваю десь до години, далі аромат відчутний лише якщо ціленаправленно принюхуватись до шкіри.