Відновити чи заплутати?
Мої особисті враження від Inebrya She Care Repair Shampoo.
Цей шампунь я замовила випадково. Я була у пошуках нової рожевої лінійки, а закинула у кошик шамупнь із старої рожевої лінійки, побачила це вже пізніше. Не скажу, що засмутилась цим, адже все ж це буде спроба чогось нового).
Та тоді я ще не знала, що цей шампунь абсолютно не підійде моєму волоссю.
Пляшечка 300ml, темно рожевого кольору, що відповідає лінійці Shecare Repair, яка має із втомленого волосся зробити красу. Знала б я, що буде навпаки 🫣.
Кришечка фліп-топ, закривається добре.
Шампунь білий, консистенція рідка, піниться добре.
Аромат дуже потішив, він пахне гарним букетом квітів, можливо польових, ну дуже приємний аромат.
Вимивається з волосся теж добре, після нього волосся не ідеально, але гладке.
Результат
Насправді, це не перше моє миття цим шампунем, і саме це миття було більше для відгуку, адже загалом цей шамупнь я використовую на будь-що, але не на волосся.
Тут доданий кондиціонер від Matrix, адже без нього було б гірше. А також сушила волосся з термозахистом від Mermade.
Можливо, цей шампунь не підійшов персонально мені, та мінусів багато 🙁
-Більше, ніж зазвичай, випадіння волосся. Зазвичай у мене волосся випадає при розчісуванні, а з цим шамупнем волосинки просто випадали.
-Волосся стало жорсткіше на дотик. І швидше за все, саме через це вони більше випадали.
-Навіть у комбінації із кондиціонером від Matrix, якому я дуже довіряю, вже на другий день волосся ставало брудним по довжині, важким, от як кажуть, ставало як "пакля".
-Через жорсткість та цю "паклю", воно трохи заплутувалось і важче розчісувалось.
-Швидше, ніж зазвичай забруднилось.
-З'явився свербіж.
І я не хочу щось погане сказати про Inebrya, бо інший шампунь мені чудово підійшов, і я буду пробувати інші, просто саме цей шампунь для пошкодженого волосся для мого не фарбованого, середньої довжини, густого волосся не підійшов.
Склад:
Шампунь має хороший склад, він справді без сульфатів та силіконів. Обов'язково потрібно уникати контакту з очима.
Aqua (Water) – вода.
Disodium Laureth Sulfosuccinate – DLS є очищаючим інгредієнтом, є м'якшим, ніж сульфати.
Sodium Lauroyl Methyl Isethionate – це водорозчинна поверхнево-активна речовина кокосового походження, яке не містить сульфатів.
Cocamidopropyl Betaine – амфотерне ПАР.
Sodium Cocoamphoacetate – м'який амфотерний ПАР.
Phenoxyethanol – консервант.
Parfum (Freagrance) – ароматизатор.
Polyquaternium-7 – є антистатичним агентом і плівкоутворювачем.
Sodium Gluconate – хелатуючий агент.
Styrene/Acrylates Copolymer – синтетичний полімер, який використовується в якості плівкоутворювача.
Trisodium Ethylenediamine Disuccinate – хелатуючий агент.
Sodium Chloride – регулятор в'язкості.
Sodium Benzoate – консервант.
Ethylhexylglycerin – консервант.
Citric Acid – тут швидше за все як консервант.
Coco-glucoside – є неіонною поверхнево-активною речовиною.
Potassium Sorbate – консервант.
Sodium Hydroxide – сильний луг, дозволений в обмеженій концентрації.
Benzoic Acid – консервант.
Wheat Amino Acids – гідролізований пшеничний білок, багатий на вітаміни A, D, E і лецитин забезпечує силу, об'єм і еластичність.
Soy Amino Acids – соєві амінокислоти.
Arginine HCl – сіль L-аргініну.
Serine – амінокислота, використовується як зволожуючий компонент.
Threonine – гідроксиамінокислота.
Benzyl Alcohol – має антимікробні властивості.
Коментарі (0)