Христина 🌺

Clarins total cleansing oil…

Clarins total cleansing oil…

Недавно в мене закінчився бальзам Heimish, який, до речі, мені ідеально підійшов. Направду, це був найкращий гідрофільний бальзам. І точно буду купляти його знов, але на осінь-зиму (баночки якраз ~ на такий період і вистачає), бо на весну- літо він мені буде зажирний.

І після цього в мене постала дилема, що купити знов? Я довго думала, а поки зефмала макіяж міцеляркою Bioderma. Так от- на макіяж з очей- це ідеальна міцелярка. На шкіру, змивати тональний, спф, і інші засоби для скульптурування мені її було не достатньо. Я це чітко бачила. Тож пошуки продовжились.

Clarins total cleansing oil…

Я не знаю. Розглядала різні варіанти. І, оскільки в добрих гідрофільних олій ціна висока, то відбір був ретельний, відгуків перечитала багато😅.

На цю звернула увагу після того, як отримала бокс з косметикою Clarins. Мені там багато чого сподобалось, перечитала відгуки на олію- переважали кращі. А ще була акція...тож її зразу купила.

Запах в неї є, він трішки парфумований, але мені подобається. Тим більше, що з часом він вивітрюється.

Склад олії класний, є Gentle complex з органічними екстрактами тирличу жовтого і меліси, які мають заспокоювати і підживлювати шкіру, підтримувати збалансовану мікрофлору. 47% соняшникової олії і екстракт моринги. Схвалено дерматологами і офтальмологами.

І це важливо, бо мене від неї не печуть очі. До того мала Klairs, то реакція була.

Макіяж очищає ідеально, пори не забиває. Хто каже, що всі гідрофільні забивають пори- ні. Головне після неї ще доочистити шкіру якимось гелем.

І, помітила, що шкіра після неї дихає, в прямому сенсі слова. Користуюся давно, і висипань не маю.

Мені ця олійка підійшла ідеально, значно краще, ніж попередня. Покупкою задоволена.