SomovaFM

Пілінг обличчя коконом шовкопряда

Пілінг обличчя коконом шовкопряда

🖇️Тож трохи загальної інформації.
Це шовкова оболочка, яку буквально плете гусінь до перетворення у метелика. Тож коли бачу якісь плямки на коконі, не хочу думати про те, що це можуть бути какулі гусінки 😬
Але найголовніше, що ці кокони складаються з двох натуральних білків: фібріона та серецина - вони допомагають шкірі утримувати вологу, стимулюють вироблення колагену, заспокоюють та пом'якшують.

▪️Значить вони доволі тверді, тому їх необхідно розмочувати у теплій воді, але вони не мають повністю пом'якшати. Різні джерела пишуть по різному час розмочування: від 3 до 20 хв, я вичікую десь хв5 - цього часу достатньо аби вони стали приємними на дотик. Після одягаю на пальчик та починаю круговими масуючими рухами очищувати обличчя протягом 3-5хв. Один кокон можна використовувати до 3 разів.

Хочу відмітити, що з довгими нігтями то не дуже зручно робити. Тому використовую їх не часто.

✔️Коли проходжуся по обличчю вони тендітно знімають щелущіння не травмуючи шкіру, ніяких почервонінь або подразнень не викликають. Це натуральний шовк у дуже стислому вигляді. Гадаю при регулярному використанні буде помітен більший результат - як упругість та сяйво шкіри.

Пілінг обличчя коконом шовкопряда
Пілінг обличчя коконом шовкопряда