diallaia

L'Erbolario Alba in Asia

L'Erbolario Alba in Asia

Привіт найкрасивішому ком'юніті!

Мені хоч би що, але гарно пахнути я дуже люблю🥰

Зараз моя парфумерна колекція трошки зменшилась у обсязі, адже я вирішила "розхламитись" і віддати/продати ті парфуми, які мені вже не такі цікаві, чи, можливо, я вже від них втомилась.

В процесі виявила для себе тенденцію, що саме до свіжих ароматів я більше схильна, тому вирішила на зміну старим купити нові свіжачки :)

А сьогодні хотіла б вам описати свою думку про новий парфум відомої італійської марки L'Erbolario.

Я ніжно люблю цю марку і часто купую собі їх продукцію, тому що це надзвичайно приємні і натуральні запахи, природні складники, найвищої якості сировина та екстракти трав🌱

Alba in Asia - в перекладі з італійської - світанок в Азії. Азія славнозвісна своїми цитрусами, гарячими ключами, природою та квітами лотосу, тому головуючими нотами піраміди є саме лотос і лимон.

Далі середніми нотами звучить апельсиновий цвіт та вода. А в базі представлені мускус та кедр.

L'Erbolario Alba in Asia

Відгуків саме на цю композицію дуже мало, якщо взагалі набереться на пальцях однієї руки.

Особисто я в цьому ароматі відчуваю ВСЕ. Абсолютно всю піраміду.

Різниця у відчутті залежить, мабуть, тільки від типу шкіри. Моя шкіра гаряча, тому аромат на мені розкривається швидко, гарно та чітко йде у більш базовий напрям. Перші хвилини я відчуваю лотос та лимон, але вже через півгодинки на мені відчувається мускусно-акватична складова.

Мускус, на привелике моє диво, не заважає мені жити це життя своєю яскравістю. Навпаки, він досить цікаво обрамлений ніжними квітковими акордами і звучить не бентежно.

На холодній шкірі подруги цей аромат має більш трав'яне та квіткове звучання. Але це й досі дуже легко і гарно.

На мою думку, цей парфум дуже базовий, тонкий та акварельний. Мабуть для когось він може здатись занадто базовим, але в цьому вся філософія цього аромату - це достатньо, ніжно, легко🪷

Щодо пакування

Упаковка не має слюди, майте на увазі! Марка L’Erbolario підтримує міжнародні екологічні ініціативи, і усі продукти які я мала можливість купувати, були без слюди, а тільки в гарній картонній коробочці.

До речі, оформлення коробочок в них надзвичайно принадне та завжди виглядає гарно і мінімалістично. Для мене такі дизайни - це великий плюс✨

Батч-код, строк придатності та інша інформація вказані на наклейці внизу флакона.

Мої думки і висновок

Якщо ви в пошуках легкого та повсякденного аромату, який не буде відволікати вас від свого життя, доповнюватиме ваш тендітний образ та слугуватиме спогадом про літній світанок на березі водойми - це однозначно моя рекомендація!

А квакання жаб - це лише маленька моя фантазія, аби передати вам усю атмосферу, коли сидиш зранку на озері, доки ще не спав туман, і насолоджуєшся пробудженням природи)))

Хочу тепер спробувати усі продукти цієї лінійки! 🩷

Як вам такий аромат?