SomovaFM

Ніжні ніжки з крем-скрабом від Shelly

Ніжні ніжки з крем-скрабом від Shelly
Ніжні ніжки з крем-скрабом від Shelly

Shelly - ще один чудовий Український бренд, який стоїть на ряду з Tink та Joko Blеnd. Бренд націлений на професійний догляд за шкірою рук та ніжок. Виготовляє професійну продукцію для майстрів манікюру та педікюру.

Для знайомства з цим брендом обрала для себе скраб для рук і ніг з алантоїном, екстрактом равлика й маслом каріте. По перше мене зачарував його колір - першого бузку. Саме оформлення баночки лаконічне, з равликом на необхідною інформацією про засіб. Також скраб має додаткову пластикову кришечку-мембрану всередині.

Крем-скраб націлений на зволоження, очищення та відновлення шкіри. Скраб цукровий з чудовим безпечним та ефективним складом:

  • Гліцерин - речовина, яка міститься у шкірі і допомагає в її відновленні
  • Кокосульфат натрію - ПАР природнього походження, надає шкірі м'якості
  • Алантоїн - сприяє відновленню тканин та загоєнню зовнішніх пошкоджень, добувають при окисленні сечової кислоти.
  • Муцин равлика - також сприяє заспокоєнню та відновленню клітин шкіри.

Скраб приємної консистенції, доволі густий. Гарно пропитаний гліцерином та муцином равлика, проте немає зайвої рідини. Він майже не розсипається, коли його набираєш, тримається единою масою, яку приємно дуже брати в руки. Цукрові часточки добре відчутні, на грубу шкіру ніг саме ефективний підхід. Хоча навіть на шкірі рук вони відчуваються доволі приємно, не травмують її. Сечовина у складі як раз допомагає в ефективному відлущенні шкіри без її подразнення.

Скраб використовую саме на ніжках в кінці банних процедур, беру невелику кількість і масуючими рухами проходжуся по всій ступні. Він гарно очищує шкіру та з регулярним використанням мої п'яточки стали м'якіші. Також помітила, що зменшилась пітливість ніг та неприємний запах, який міг проявлятися під вечір.

Аромат в скрабу це окреме задоволення. Тільки відкривши кришечку, кожного разу, ванну наповнює нереальна свіжість. Загалом такий аромат притаманний чоловічим гелям, які я полюбляю. Це ніби свіжість льодяних гір або соляних печер, легкий подих морського повітря. Я коли зайвий раз заходжу у ванну, просто відкриваю скраб понюхати його. Цей аромат просто треба відчути і ви його не забудете. Він і надає енергії зранку і спокою ввечері педе сном.

Дуже приємно, що є доступний професійний догляд для непрофесіоналів від наших рідних Українських брендів.