Spodobaieva Maryna

MG Body Cream

MG Body Cream
MG Body Cream

Дуже подобається, що зараз на ринку багато класних українських брендів, які ростуть в такий час. Сьогодні про бренд, який родом з Дніпра. Дивилася на нього я дуже давно і обов’язково ще спробую парфумовану серію.

Взагалі крем для тіла є невід'ємним засобом в моїй рутині. В теплу пору просто хочеться більш легші текстури. Він живить, пом'якшує та зволожує шкіру, надаючи їй приємного аромату протягом пару годин. Текстура схожа на йогурт для тіла, дуже приємно наноситься без відчуття липкості. Крем легко вбирається, але перші пару хвилин виглядає на шкірі волого.

Аромат досить приємний і свіжий, але чому перша асоціація з «Кря-кря» бере верх і ніс не хоче сприймати інше.

Склад: Вода підготовлена, масло кокоса, каприлік / каприктригліцериди, стеаринова кислота, ПЕГ-4 полігліцерил-2 стеарат, вазелін, диметикон, трицетеарет-4 фосфат, гідролізати протеїнів авокадо та макадамії, колаген, вітамін Е, карбоол, амілциннамаль, лімонен, ліналоол, CI 19140, CI 42051.

Особливості живильного крему для рук та тіла з протеїнами авокадо та макадамії від MG з опису:

✔протеїни авокадо допомагають зберегти пружність, еластичність і сяйво шкіри, заспокоюють шкіру, знімають свербіж та роздратування. Також містять бета-каротин, протеїни, лецитин, жирні кислоти, вітаміни А, Е та D, які насичують шкіру та підвищують її захисні властивості, регулярне використання крему підвищує репродукцію колагену у шкір створює захисний бар'єр від сонячного випромінювання та негативного впливу навколишнього середовища;
протеїни макадамії надзвичайно корисні для сухої шкіри, а також використовуються для усунення подразнень, лущення та почервоніння;
колаген надає охолоджуючу і зволожуючу дію, повертає шкірі м’якість та пружність, створює захисний шар.

Також дуже хочеться відміти пакування крему, дуже естетично і нічого зайвого.

MG Body Cream
MG Body Cream
MG Body Cream
MG Body Cream
MG Body Cream