Sofiia Ts

Тонізувальна сироватка в ампулі з вітаміном С Isntree C-Niacin Toning Ampoule

Тонізувальна сироватка в ампулі з вітаміном С Isntree C-Niacin Toning Ampoule

Всім привіт, дівчата! Нарешті я публікую цей огляд, не мала ніяк часу зробити фото і відео, нарешті вони є!

У вирі надзвичайної кількості засобів для обличчя завжди вибрати щось одне складно, а тим більше повторити його. А тут сталось кохання з першого погляду, і я його беру вдруге 🤍

Зазвичай моя рутина складається так: очищення + тонізування або сироватка (вибираю щось одне, щоб не обтяжити тонку шкіру) + зволожувальний крем. Цей засіб бере на себе функцію і тоніка і сироватки - легкість текстури як тонера, проте дієвість, як від сироватки.

Він вирівнює тон шкіри, забирає тьмяність та пігментацію, і при цьому не залишає слідів та не обтяжує.

Засіб упакований в крафтову коробку, яка захищена додатково маркою. Сироватка в скляній міцній баночці, піпетка також скляна (тому тут треба бути обережно, бо попередню я розбила 😅). Об'єм як на сироватку величезний, 50 мл! 😱 Мені попередньої вистачила майже на півроку.

Я її використовую зранку після вмивання, перед нанесенням крему або SPF (отут ідеальний метч!).

Сироватку має легку водянисту текстуру, як тонік. Розподіляється так само легко, і вбирається миттєво, не залишаючи після себе і сліду. Так, зволоження не надає, але вона має накопичувальний ефект: з кожним днем тон вирівнюється, постакне і пігментація освітлюється. Аромат відсутній.

Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Glycerin, Betaine, Water, Niacinamide, Propanediol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Melia Azadirachta Flower Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Fruit Extract, Physalis Alkekengi Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Dipotassium Glycyrrhizate, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Beta-Glucan, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Corallina Officinalis Extract, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Extract, Coccinia Indica Fruit Extract, Moringa Oleifera Seed Oil, Boswellia Serrata Resin Extract, Bioflavonoids, Panthenol, Allantoin, Sodium Polyacrylate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Ethyl Hexanediol, Polysorbate 80, 1,2-Hexanediol.

Як на мене, склад ідеальний! Всі речовини безпечні, в допустимій дозі. Тут на першому місці стабільна форма вітаміну C у вигляді рослинного екстракту - обліпихи (тут її 69%).

Після цього йдуть пару безпечних розчинників та синтетичних зволожувачів, а також ніацінамід у концетрації 2%. Часто вітамін С і ніацінамід не комбінуються, але тут дози пропорційні одна щодо одної і не дають роздратування, особливо моїй чутливій шкірі.

А далі йдуть величезна кількість рослинних екстрактів (екстракти квіток німа, алоє, гарбуза, насіння куркуми, уснеї, солодки, броколі, індійського ладану, базиліку, фізалісу, водоростей), гіалуронова кислота, поліфенол, пантенол та алантоїн, 3-o-ethyl ascorbic acid (похідне вітаміну С нового покоління) і ще пару безпечних розчинників.

Як бачите, склад дуже насичений і поживний, і це водяниста і легка текстура!

Це моя золота баночка, яка кожен день дає сяйво та рівний тон моїй тьмяній та тонкій шкірі, не обтяжуючи її 🙌 Я рекомендую всім, як ідеальну базу під крем чи SPF. Звичайно, хто користується іншими достатньо сильними активами, варто переглянути сумісність з вітаміном С. А моя особиста оцінка 10/10 🤍