Mila__Mi

Він замінив мені одразу кілька доглядових засобів для губ

Я використовую бальзами для губ щоденно, по декілька разів на день. Раніше вам писала, що окрім звичайних зволожуючих бальзамів в мене ще є бальзамчик, який рятує мої губи від куткових тріщин.

Але, коли в мене з'явився цей бальзамчик він замінив одразу 2 доглядових засоба в моїй косметичці ⬇️

Бальзамчик знаходиться у стіку (обожнюю саме такий формат бальзамів для губ) зі щільного пластику.

Оформлення виконано в чорному, класичному стилі з білими та добре видимими надписами.

На зворотній стороні вказан склад бальзаму ⬇️

Склад тут коротенький та повністю натуральний. Повний розбір ⬇️

Олія ши/каріте - зволожує, живить, пом'якшує, заспокоює, регенерує, відновлює та захищає від сонячних променів.
Бджолиний віск - живить, пом'якшує, відновлює та захищає.
Обліпихова олія - пом'якшує, живить та зволожує, надає пружності та еластичності.
Мигдалева олія - антиоксидант, пом'якшує, живить та заспокоює.
Касторова олія/кліщевина - живить, пом'якшує, знімає запалення та омолоджує.
Олія какао - містить в собі ну дуже багато корисних речовин. Загоює, відновлює, тонізує, живить та пом'якшує і також захищає від сонячних променів.
Олія солодкого апельсину - знімає запалення, пом'якшує та надає пружності.
Екстракт/олія ванілі - знімає запалення та бореться з лущенням шкіри.

Погодьтеся, це ж просто ідеально 👌🏻

Аромат:
Напочатку, коли тільки но відкрила кришку я практично не відчувала ніякого аромату.

Але, коли я нанесла бальзам на губи я одразу відчула повне розкриття аромату. Він пахне сумішшю молочного та чорного шоколаду (у складі якраз таки і є какао масло, що в основі будь-якого шоколаду) зі щедрою ноткою апельсинової цедри 🤤 Так смачно пахне, що хочеться з'їсти 🤭

Колір жовтуватий, такий відтінок бальзаму дають рослинні компоненти, а саме - обліпихова олія та олія солодкого апельсину.

Шкіру губ не фарбує.

Текстура:
Оскільки основою бальзаму є олійки та бджолиний віск, бальзам в перші рази користування був трохи твердуватим. Але при контакті зі шкірою губ він стає більш піддатливим та добре розподіляється по шкірі губ.

Я вважаю таку формулу плюсом, бо окрім натуральних та повністю безпечних компонентів він точно не буде танути влітку. А в мене бувало таке, що бальзами танули і стрижні не хотіли вилазити зі стику 🙁

Як я вже сказала, при контакті з теплом шкіри губ бальзам стає більш піддатливим і добре ковзає по губам, не травмуючи та не розтягуючи їх.

На смак в ньому відчувається натуральне какао масло (люблю його смак і часто при застудах додаю його невеличку кількість у тепле молоко).

Ефект після використання:
🍊Добре зволожує та живить (але при цьому волосся не липне до губ)
🍊Пом'якшує та розгладжує шкіру губ
🍊Надає пружності та еластичності
🍊Захищає від подразників навколишнього середовища та допомагає сухим, потрісканим та обвітреним губам відновитися.

І так, щодо відновлення ⬇️
Вище я згадувала, що періодично користувалася бальзамом, який допомагав мені загоювати куткові тріщинки, або тріщини на губах.

Але, ось на днях якраз таки, коли в мене від сухості з'явилася тріщінка в куті губ я просто нанесла цей бальзамчик на губи і відчула незначне пощіпування. І якраз такі пощіпування відбулося у проблемному місці, воно тривало буквально кілька хвилин, після чого зовсім зникло (не викликаючи при цьому дискомфорту).

Це було ввечері перед сном. На ранок я прокинулася і побачила, як шкіра губ стала в цій зоні м'якше, зменшилося почервоніння та сухість. Я була приємно здивована, адже окрім доглядових властивостей він ще й справді допомогає відновитися губам та допомогти їм швидше загоїтися.

Бальзамчик прекрасний! В ньому є все що я так люблю - натуральний склад, дуже приємний аромат, прекрасні доглядові та відновлювальні властивості. Ну хіба не знахідка? Однозначно можу його рекомендувати 💕

Всім дякую за увагу 🧡