krislemly

Tink | Крем-суфле для тіла

Tink | Крем-суфле для тіла

Креми для тіла стали невід'ємною частиною щоденного догляду за шкірою. Сьогодні розповім про бюджетну знахідку з неймовірним ароматом та класними доглядовими властивостями.

Упаковка являє собою звичну баночку із пластику. Кришка закривається щільно.

Основа баночки прозора – можна відразу побачити колір і приблизно уявити текстуру.

Tink | Крем-суфле для тіла

Аромат цього засобу просто чудовий - насичений, смачний і солодкий, але при цьому позбавлений нудотності та штучності. Особливо, якщо ви цінитель аромату кокосу, вам цей продукт обов'язково припаде до смаку.

Крем дуже м'який, повітряний, але пружний водночас. За текстурою він справді дуже схожий на суфле.

Крем чудово розподіляється по шкірі, трохи тане від тепла тіла. Вбирається дуже швидко, ніякої відчутної плівки на шкірі не залишає. Витрата у крему досить економна, на все тіло у мене йде приблизно чайна ложка з гіркою.

Вперше спробувавши цей крем я була приємно здивована тим, що ні жирної плівки, ні липкості взагалі ніяких негативних відчуттів засіб мені не подарував! Тільки дивовижний аромат та приємну м'якість шкіри. Шкіра стає дуже ніжною і оксамитовою на дотик, немає навіть натяку на сухість. Почуття стягнутості після душу зникає. Суфле, дійсно, делікатно зволожує шкіру, не залишаючи після себе жодного дискомфорту.