diallaia

Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex

Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex

Привітулі !

З початком моєї ери мінімалізму в косметиці, я перестала використовувати на кожен день тижня нову сироватку. Та ще й спосіб цей, що мастишся два дні тим три іншим, виявився для мене ну зовсім не ефективним.

Шукала собі якусь файну сироватку, так щоб для всього і від всього, і загадала що така є у Estee Lauder, і вона користується дикою популярністю.

Взагалі, найголовніша ціль цього продукту - омолодження шкіри, але виробник по дорозі обіцяє ще й зволоження, детоксикацію від наслідків впливу навколишнього середовища та зняття слідів втоми з обличчя.

Користуюсь я нею вже достатньо довго і можу по закінченню половини баночки підвести підсумки.

Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex

Першим, що хочу відзначити - баночка гарна😁

А ще приємний трав'янистий запах та середньої в'язкості текстура. Вона не масляна, скоріше водяниста, розподіляється легко та швидко вбирається.

Користуюсь нею наніч 2-3 рази на тиждень, частіше мені взагалі не виникає потреби наносити, бо бачу ефект за такого використання.

Щодо ефекту

Спочатку я була дуже розчарована, бо перших рази 4 в мене на ранок обов'язково мав з'явитись якийсь великий прищ на крилах носа чи лобі, тобто там де в мене їх ніколи не було. Ну, думаю, 3к в смітник. Але щось мене потягнуло спробувати ще раз, і на ранок не було ніяких висипань, але була сяюча гарна здорова шкіра!

Зараз шкіра обличчя в гарному стані, сироватка підтримує зволоження та трішки розгладжує. За омолодження не скажу, бо ще не постаріла, але шкіра стає очевидно сяючою та гладенькою.

Головними діючими інгредієнтами в сироватці є бамбукова олія, гіалуронова кислота, кофеїн, олія арганії, ромашка та сквалан, і в цілому склад сироватки дуже хороший.

Як представник 18+ не можу радити цю сироватку для омолодження, але я її раджу обов'язково спробувати, якщо у вас є інтерес до неї, бо це правда класний люксовий продукт, який робить шкіру кращою!

Використовували таку сироватку? Як вам?

Може знаєте якісь хороші аналоги дешевше?