Mandarinka

Рецепт "Антистресу": трошки лимону, нотки розмарину і природний бішофіт

Рецепт "Антистресу": трошки лимону, нотки розмарину і природний бішофіт

Вітаю! Дуже люблю ходити, а зараз ще і сезон, тому потрібно вміти і розслаблятись після таких прогулянок. Мій вибір - це ванночки з бішофітом уже не перший рік, але цей ароматичний "Антистрес" мій фаворит, оскільки впливає повноцінно на весь організм і нервову систему.

Концентрат прийшов до мене в маленькому компактному відерці з напівпрозорою кришкою, отже можна одразу приоткрити завісу таємниці - як виглядає диво-компонент.

Рецепт "Антистресу": трошки лимону, нотки розмарину і природний бішофіт
Рецепт "Антистресу": трошки лимону, нотки розмарину і природний бішофіт
  • Колір - насичено-синій, дуже красивий
  • Запах - відчуваються нотки і лаванди і лимона, але при цьому в відрі він дуже насичений, в ванні він був скоріше приємний, не нав'язливий
  • Об'єм - навіть на самому відрі написано, що його вистачить на 5 прийомів ванни
  • Текстура - спочатку мені здалося, що текстура дуже тверда, я думала доведеться ножиком розбивати, як сіль, але ні, в відрі багато дрібних гранул. розтираєш в руках гранулки і мені здалося, що залишилася невелика олійна плівка (найімовірніше від ефірного масла). Я думала вимити руки милом, але ні - вона змилася водою, причому дуже легко.

Я приймала ванночки для рук і ніг - насипала концентрат в ємність і заливала теплою водою. Старалася заливати не дуже гарячою, кристали досить швидко розчиняються в воді.

Вода швидко наповнюється синьою ​​фарбою, а ванна кімната наповнюється чудовим лимонно-лавандовим ароматом. Максимально приємні відчуття. Взагалі, я, мабуть, хотіла б собі таку аромасвічку, щоб мати можливість щоденно вдихати такі аромати перед сном.

Якщо спочатку налити ванночку кристалами, а потім тільки набирати воду, то може вийти невелика піна. Звичайно, вона не дуже стійка, але також приємний бонус саме для ванни.

Завжди намагаюся мати підготовлений чайник з окропом, і по мірі остигання води додаю до ванночок гарячу воду, таким чином продовжую дуже приємну процедуру.

✔ Приємний розслабляючий аромат від ванночок, який позитивно впливає на нервову систему.

✔ Натуральний склад: корисні компоненти + навіть барвник їстівний

✔ Бюджетна ціна

✔ Ванночки допомагають розслабитися, зняти втому з ніг.

Нещодавно була на ногах майже 7 годин, багато ходила, прийшла ноги важкі гудуть. Зробила собі ванночку і 3 чайники поспіль вливала потихеньку - так не хотілось виходити. Втому зняло і я прям готова була ще пройтись) Чи варто казати що в сукупності і від походеньок і від ванни - спала я дуже добре.

Кристалічний концентрат сприяє розслабленню, активно застосовується в медицині для корисних ванночок, а тепер є можливість використовувати його і в домашніх умовах, наповнити організм корисними компонентами і просто відпочити морально ❣

Звісно від мене 5/5 і рекомендую!

Ще одна моя рекомендація від BishEffect: https://club.makeup.com.ua/post/33835/