Lily♥️

А ТИ ВЖЕ ЧУЛА ПРО НОВИЙ BEAUTY БРЕНД WHO CARES?

А ТИ ВЖЕ ЧУЛА ПРО НОВИЙ BEAUTY БРЕНД WHO CARES?

Про бренд Who Cares ще мало хто знає, але мені пощастило вже з ними познайомитися! Це дуже крута команда, яка створює дуже якісні засоби по догляду за волоссям.💚 Так як догляд за волоссям для мене завжди актуальний і я часто шукаю щось нове та якісне, я з радістю протестувала три засоби українського бренду Who Cares, а саме:

  • WhoCares Shampoo №1 Fundamental Repair –відновлювальний шампунь для пошкодженого та сухого волосся.
  • WhoCares Moisture Rich Mask – Екстра зволожувальна маска.
  • Who Cares Fundamental Repair Conditioner №1 –надає волоссю антистатичного ефекту. Додає блиску та еластичності, захищає пігмент пофарбованого волосся від руйнування.

Я вже неодноразово розповідала для наших girls 💗тут в Make Up Club, що правильна послідовність використання засобів відіграє неабияку роль аби побачити реальні результати, то ж для повноцінного затесту я виконала усі три етапи.

А ТИ ВЖЕ ЧУЛА ПРО НОВИЙ BEAUTY БРЕНД WHO CARES?
А ТИ ВЖЕ ЧУЛА ПРО НОВИЙ BEAUTY БРЕНД WHO CARES?
А ТИ ВЖЕ ЧУЛА ПРО НОВИЙ BEAUTY БРЕНД WHO CARES?

Це класний живильний шампунь, який не обтяжує волосся, але забезпечує достатню кількість живлення і блиску. Шампунь дуже добре піниться і має приємний, як на мене молочний карамельний аромат.

У складі шампуню є оливкова олія, екстракт алое вера та молочні протеїни, які в комплексі гарно живлять і зволожують волосся, надають йому блиску та м’якості, роблять легким для розчісування.

Мені сподобалося , що завдяки природьному рівню рН 5.5 – 6.5 шампунь гарно очистив шкіру голови, але не пересушив її і волосину також. Як перший етап засіб дуже гарно спрацював.

Отож які враження загалом: шампунь добре піниться та має дуже приємний аромат, гарно очищує шкіру голови не персушуючи її, шампунь підійде також тим, у кого чутлива шкіра голови.

Маска має таки приємний аромат, дівчатка… це вау! це аромат дині🤤.

Саше 10 мл я вирішила розділити на 2 рази . Після нанесення відразу відчувається гладкість, маска гарно розподіляється по довжині волосини. Після використання волосся має більше блиску, зволоження та відчувається наповненим. Маску достатньо наносити 1-2 рази на тиждень в залежності від стану волосся та частоти миття.

Для підсилення ефекту маски рекомендується після неї використовувати кондиціонер, що я і зробила, хоча вже на етапі масочки мені сподобалась якість волосся. Кондиціонер гарно закриває лусочки волосини, помʼякшує і надає антистатичний ефект. Кондиціонер має менш плотну проте також густу текстуру і має аромат мигдалю.

Кондиціонер я розподілила по довжині та на кінчики волосся, розчесала за допомогою своєї щітки Janeke, та залишила так, як було вказано на 2–3 хвилини. Після цього ретельно змила теплою, не гарячою водою. В цьому випадку я вирішила не наносити ніякі «leave in” засоби, а по простому незмивашки😁, щоб побачити той результат.💚

Ділюсь фото з результатами тестування✨

Ну що ж, без перебільшення хочу сказати про свої враження: бренд Who Cares хоч і досить молодий, проте пакування, якість засобів мене вразили, дуже приємно! Тому з радістю хочу продовжити використання, почати хочу з масочки! 😉 А ще хочу додати, що так приємно, що наші українські бренди такі круті! Пишаюсь💔 І чекаю з нетерпінням їх на Make Up.

P.S Цей допис – це не реклама, а мій власний незалежний вдігук, люблю наші українські бренди🥰