Що ж на дії?
Спрей проти випадіння волосся від Meloni
Одразу зазначу, що в мене випадіння волосся пов'язано з внутрішніми проблемами. Тому я не розраховую, що один засіб може повністю зупинити випадіння волосся.
Але, все одно я періодично використовую засоби, які б могли зменшити цю проблему. І до речі, кому цікаво, то у бренда є ціла лінійка проти випадіння волосся: шампунь, бальзам та маска і ці засоби є також у міні-версії.
Користувалася цим спреем на протязі 3-х тижнів - 3-4 рази на тиждень і використала за цей час майже пів пляшечки і ось якими висновками можу поділитися ⬇️
Оформлення та упакування:
Пляшечка виконана зі щільного пластику в чорному, лаконічному стилі, об'ємом 150 мл (є також міні-версія цього спрею - 50 мл).
На пляшечці є наліпка з усією необхідною інформацією про засіб: опис/призначення, склад, рекомендації щодо застосування та інша інформація про виробника.
Склад:
Гліцерин - зволожує та утримує вологу.
Олія авокадо - живить, склеює посічені кінчики, надає блиску, густоти та сили.
Гідролізат шовку - рідкий шовк, має кондиціонуючі властивості, покращує зовнішній вигляд волосся, робить його більш гладеньким та шовковистим.
Екстракт молочних протеїнів - амінокислота, зволожує та утримує вологу, відновлює пошкоджену структуру волосся, розгладжує, надає блиску.
Екстракт лісового горіха - посилює мікроциркуляцію крові та сприяє зростанню волосся, тонізує, посилює регенерацію клітин шкіри голови, ущільнює структуру волосся та посилює еластичність локонів.
Кераміди - зміцнюють локони, перешкоджають випаровуванню вологи, попереджають появу кінчиків, що січуться, і ламкості, захищають від зовнішнього впливу навколишнього середовища, відновлюють блиск.
Екстракт паростків пшениці - антиоксидант, зволожує, регенерує, покращує кровообіг та підвищує пружність локонів.
Екстракт польового хвощу - сприяє прискореному оновленню клітин шкіри, поліпшує кисневий та жировий обмін, стягує пори. Зміцнює та стимулює ріст волосся.
Екстракт деревію - знімає запалення, загоює, тонізує, бореться з лупою та зміцнює волосся.
Вітамін В6 - заспокоює, зволожує запобігаючи появі зуду та лупи, зміцнює волосяні кутикули, живить волосся та робить його більш міцним.
Аскорбінова кислота - антиоксидант, освітлює, регенерує, захищає від сонячних променів, посилює синтез колагену та покращує стан шкіри.
Токоферола ацетат (віт. Е) - антиоксидант, захищає шкіру та волосся від забруднення навколишнього середовища.
Ніацинамід - реагує роботу сальних залоз та зменшує жирність шкіри голови, знімає запалення, зволожує, бореться з лупою, підвищує еластичність волосся та надає йому здорового блиску.
Пентилен гліколь - зволожувач з кондиціонуючими властивостями.
Касторова олія - допомагає від ламкості волосся та посіченості кінчиків, збільшує приплив крові до волосяних фолікулів та шкіри голови.
Арганова олія - пом'якшує, захищає, розгладжує, відновлює, зміцнює, надає сяйва та шовковистості.
Насправді склад дуже багатий на усілякі (в основному рослинні) корисні компоненти 😍 Які повинні не тільки боротися/зменшувати випадіння волосся, але й ще круто за ним доглядати.
Розпилювач:
Спрей-розпилювач з дрібно-дісперсним розпиленням.
Аромат, колір та консистенція:
Аромат такий, наче потрапив у лісову казку 🏞️ Засіб пахне листям чорної смородини та самими плодами цієї ароматної ягоди, він пахне ялівцем та сумішшю трав на лісовій поляні і лісовими ягодами 🫐 Це так чарівно і ароматно. І це вже другий ароматний засіб з чорної лінійки з яким я би хотіла мати парфуми, крема для тіла, місти та будь-що, аби тільки цей аромат залишався зі мною якнайдовше 🥰
Колір трохи мутноватий, оскільки у складі є екстракти трав (а вони з часом дають незначний осад і це нормально) та олійки.
Консистенція рідкої водички.
У використанні:
Виробник рекомендує наносити спрей на чисте волосся біля коріння, зробити голови масаж кілька хвилин і дати спрею повністю вбратися. Засіб також можна використовувати щодня.
Трихологи до речі, також радять використовувати даний засіб саме на чисту, а краще проскрабовану шкіру голови біля коренів, аби засіб і всі його корисні властивості могли краще поглинутися у шкіру голови та більш ефективніше подіяти.
Але, знову ж таки, я все роблю по-своєму 😄 Бо просто в цьому випадку я точно знаю, що якщо буду наносити засіб і робити масаж шкіри голови, то моя і без того шкіра голови, яка схильна до жирності (мию голову через день), протримається чистою буквально декілька годин 🤪 Хоча, коли я наносила спрей на долоньки, то він і справді не залишав відчуття жирності після себе, але масаж шкіри голови після її миття не залишить її чистою (особисто в моєму випадку, ніколи не спонукаю так робити 🙌🏻) ...
Як використовувала спрей особисто я⬇️
Перед миттям голови (зазвичай через день) я розпилювала спрей між проборами, а особливо в найпроблемніші місця. Після достатньої кількості розпилення засобу по прикореневій зоні я починала робити масаж голови, повільними рухами, до відчуття притоку крові. Головне пам'ятайте, що все повинно бути максимально комфортно ☝🏻
Після чого робила гульку і займалася своїми справами, інколи виходило так, що ходила зі спреем 1-2 години, а інколи і 5-6 годин. За цей час спрей встигав поглинатися у шкіру голови (можливо не так якісно, якби це було би виконано за рекомендацією виробника, але що маємо).
Також хочу відмітити, що за час використання, спрей НЕ викликав на шкірі жодних алергічних реакцій та дискомфортних відчуттів. Тобто, його використання проходило максимально комфортно.
Ефект після використання та висновок:
▫️зволожує, живить, тонізує та надає блиску
▫️при розчісуванні, після миття голови, волосся на гребінці помітно поменшало
▫️надає об'єму в прикореневій зоні, за рахунок чого, волосся візуально стає густішим та волоски наче стають щільніше
▫️також помітила, що при регулярному використанні він трошки подовжує чистоту волосся (якщо використовувати саме до миття голови)
Звичайно погоджуюся з рекомендацією виробника і загалом трихологів, що для більш ефективної та помітної дії, краще робити цю процедуру на проскрабовану та чисту шкіру голови. Але, не виходить у мене особисто так робити, але і такий результат мене приємно порадував.
І все ж таки думаю, що ще більш явний ефект можна буде побачити саме після 1-3 місяців використання. Тож залюбки продовжую ним користуватися і пізніше доповню свій допис.
І ось якби мене б запитали, чи повторила би я цей засіб я би однозначно відповіла ТАК! Бо в цілому мені дійсно сподобався його ефект на моєму волоссі.
Коментарі (0)