Vikulyk

А що там у скрині лежить? Раритетний Dior, який я ніколи не викину

А що там у скрині лежить? Раритетний Dior, який я ніколи не викину

Зараз бюджетні бренди сміливо наступають на ногу більш люксовим товаришам і за якістю не завжди поступаються, але якщо згадати далеке минуле, то люксу був куди якіснішим, на 10 голів так вище))

Dior одна з улюблених фірм, саме палетки я не хочу викидати, адже для мене це пам'ять і взагалі класно мати доволі древні екземпляри, відчувається душа бренду того часу.

А що там у скрині лежить? Раритетний Dior, який я ніколи не викину

Почну з більш давної палетки-це літня лімітка 2012 року, тут є 4 відтінки тіней. Це був мій перший люксовий продукт і саме тоді я покохала Dior.

Відтінок-04 Sunset Fiesta

Мені дуже подобається, як літери "CD" переливаються всередині, виглядає гарно, шкода, що бренд більше не випускає такі упаковки(

Тут доволі цікаві відтінки, навіть якщо не робити знижку на її стародавність-виглядають цікаво і досі, не банально зовсім.

Тіні за купу років не замилились, вони нормальної пігментації, без лишнього аромату , коробочка теж в адекватному стані. Хіба не чудово для колекції?

Наступний екземпляр-різдвяна лімітка 2016 року(693), але була придбана 2015)

Тут вже є тіні і крім того засоби для губ, які закриті кремою кришечкою, щоб тіні не сипались на них.

Мені подобається, як гарно збереглась косметичка, навіть фурнітура не сильно подряпана.

Помади тут теж класні, серед них Maximizer "Apricot" і Rouge Dior 468, згадую від першого засобу чудове зволоження, а від другого-такий класний освіжаючий відтінок, який навіть думала, щоб придбати у повній версії.

Шикарна палетка, досі дуже гарна.

Загалом я не знаю чи цікаві такі пости, просто я сама люблю споглядати на древні люксові штучки, тож вирішила поділитись.

Робити макіяжі не стала, таяк їх і так не має у продажі, до того ж це дуже енергозатратно.)

п.с звичайно палетками не користуюсь, але зберігати приємно ❤️