Швець Карина🤍

Mancera Coco Vanille

Mancera Coco Vanille

Сьогодні розповім вам про цікавий аромат від бренду Mancera, який я так довго хотіла і який, на жаль, мені не підійшов.

Я пробувала цей парфум в магазині з флакону, наносила щедро на себе, довго з ним ходила і була впевнена, що це 100% моє. Але ні.

Це ще один доказ того, що навіть якщо ви тестували аромат з блотера або в магазині, то все одно спочатку обовʼязково треба взяти пробник/відливант і розносити на собі максимально для того, щоб розуміти вже точно, це воно чи ні.

🤎 Початкові ноти: Кокос, Білий персик;

🤎Ноти серця: Жасмін, Іланг-іланг, Тіаре;

🤎Кінцеві ноти: Білий мускус, Деревні ноти, Мадагаскарська ваніль.

Піраміда обіцяє бути солодкою, гурманською і гучною. Такою вона і є.

Я його відчуваю, як кокосові вершкові іриски, такі тягучі і липнучі до зубів. Для мене також тут ясно відчувається нота квітів тіаре - їх важко описати, треба чути це звучання, тому що воно неймовірно приємне.

Якщо сильно захотіти, то можна розпізнати тут щось схоже на аромат тієї спресованої кокосової стружки, яка знаходиться в начинці у батончика «Баунті».

Солодкість тут на грані дозволеного, він наче і не душить, але в той же момент він надто гучний, надто обволікаючий і привертаючий до себе увагу.

Аромат дуже приємний, проте навіть взимку в холод я не змогла з ним ходити, мені чомусь він був надто викликаючий, особливо в машині сильно перетягуючий на себе увагу.

Я би щиро хотіла носити його на собі на постійній основі, мати повнорозмірний флакон або хоча б мл 10 відливант, але ні, не можу. Люблю цей парфум лише зі сторони. Така собі токсік любов, коли краще триматися подалі один від одного і якомога рідше зустрічатися, щоб не втрачати запал. Саме тому семпл і переїхав до чарівної Оліч , можливо вони знайдуть спільну мову краще 🤎