krislemly

Maybelline | Тональний флюїд

Maybelline | Тональний флюїд

Бренд Maybelline розробив формулу тональної основи, яка забезпечить стійкий макіяж на увесь день та подарує шкірі догляд - це Super Stay 24H + Vitamin C Skin Tint. Про нього і розповім сьогодні більш детально.

Maybelline | Тональний флюїд

Пакування скляний флакон з піпеткою. Все виконано дуже якісно. Скло приємне на дотик, важке. Піпетка зроблена з якісного щільного силікону. Піпетка добре набирає засіб, утримує його всередині і легко видає назовні при натисканні. Отвір у піпетці, на мій погляд, оптимального розміру - крапля, що витікає, не надто велика, але її вистачає на цілу область обличчя - щоку, лоб та ін.

Аромат приємний, на шкірі не затримується та відчувається лише у момент нанесення.

Оскільки це флюїд, текстура легка, водяниста, ніякої маслянистості, пластиліну та силікону не відчувається.

Мій відтінок 03 - помірно світлий з нейтральним підтоном.

Засіб на шкірі не окислюється, він навіть трохи підлаштовується під тон шкіри.

Від тонального крему я чекаю на легке покриття без "ефекту маски", але вирівнювання тону і маскування недоліків для мене також актуальні.

Наносити цей тональний крем можна як вологим спонжем, так і пензлем залежно від бажаного ефекту. Мені подобається і так, і так, на фотографіях показаний варіант з вологим спонжем - звичайно, з ним виходить більш тоненьке покриття.

Він не вимагає підготовленої шкіри, я не користуюсь перед ним кремами чи праймерами, а просто добре зволожую шкіру на ніч.

Він дає настільки красиве і невагоме покриття на шкірі, що зовсім забуваєш про те, що у тебе на обличчі є тональний крем. Нікуди не провалюється, навіть якщо є розширені пори, не підкреслює лущення.

Стійкість. Тон залишається на місці навіть за фізичних навантажень. Що дуже важливо, тон не скочується в проблемних зонах – під очима та на крилах носа. Так як тон матовий, він дуже добре стримує жирний блиск у Т-зоні.

Демакіяж проводжу в два етапи: міцелярна вода + гель/пінка для вмивання.