Alina Litva

Улюблений на сьогоднішній день санскрін

Улюблений на сьогоднішній день санскрін

Санскрін має змішані фільтри - оксид цинку і діоксид титану в нано-формі, і хімічні (органічні) фільтри нового покоління, а також комплекс Fernblock® із запатентованою технологією на основі екстракту дихотомної папороті флебодіума золотистого (P. leucotomos).

Комплекс Fernblock®, що входить до складу всіх препаратів лінії Heliocare (IFC / Cantabria Labs), складається з поліфенолів (ферулова, кофеїнова, корична і ванілінова кислоти), моносахаридів (фруктоза, манноза, глюкоза) і флавоноїдів. Fernblock® забезпечує захист від сонячного опіку + 4 рівні захисту шкіри:

  1. антиоксидантний
  2. імунний
  3. ДНК клітин
  4. структури шкіри

Що стосується комфорту:

  • крем не скочується
  • не щипає очі
  • не створює парникового ефекту
  • усаджується протягом 15-20 хв до напівматового фінішу на моїй нормальній шкірі

Єдиний маленький мінус - іноді, в перші місяці його застосування я могла відчувати, що він трішки пече, поки випаровуються розчинники фільтрів, але жодних почервонінь, подразнень від цього не виникало. Зауважу, якщо ви на ретиноїдах, то санскрин на хімфільтрах може стати тригером для появи ретиноїдного дерматиту.

Легкий тон, який є у флюїду, не дає явного тонуючого ефекту, а тим більше розводів.

За рівнем зволоження цей флюїд середній. Більш зволожувальний - 360º Pigment Solution Fluid - підійде віковій сухій шкірі; більш невагомий, з "сухим" фінішем - 360º Gel Oil Free.

Дякую за увагу ☀️

Улюблений на сьогоднішній день санскрін
Улюблений на сьогоднішній день санскрін