wowmom

Блищить красиво, особливо при штучному освітленні, але виглядає дешево...

Блищить красиво, особливо при штучному освітленні, але виглядає дешево...

Привіт, красуні!

Кремові тіні - це моя "паличка-виручалочка". Нема часу на макіяж? Бронзер в складку, якусь рідку блистючку на все повіко, пальчиком підтушувала, нафарбувала вії - і все: ти королева!

Зараз багато брендів (навіть бюджетних), навчилися робити класні рідкі або кремові текстури, які лягають рівненько на очі, не скочуються в складку, і головне, мають красивий благородний перелив.

Нажаль, я цього не можу сказати про Ln Pro Crystal Long-Lasting Tint Eyeshadow. Взагалі, щось з тінями від Ln в мене відносини якось не складаються, бо їх нашумівша палетка 402 Dusty мене взагалі не вразила.

Блищить красиво, особливо при штучному освітленні, але виглядає дешево...

Я знаю, що найпопулярніший віддінок рідких тіней Ln Pro Crystal Long-Lasting Tint Eyeshadow - є віддінок 102. Це такий класичний дуохром від зеленого в коричневий, з рожевим переливом. Мені такі віддінки не дуже пасують, та і в мене є аналоги в однушках, тому я обрала тіні у 101 номері.

Коли я їх тестувала в магазині, мені дуже сподобався їх ніжний базовий золотисто-рожевий колір, і я зовсім не звернула увагу, що ці тіні - якісь сухі.

Я подумала, що тут проблема в самому тестері, який міг з часом підсохнути, але, як виявилося, тіні самі по собі такі. Через особливість формули, блискітки лягають не однорідної, і їх неможливо нашаровувати. Точніше можливо, але як це буде виглядати - то вже питання.

Знову ж, через свою формулу, їх дуже важко нанести рівномірним гладеньким шаром, і тому вони здебільшого лягають якимись крупними пластівціми. Намагатися їх розтушувати - не рекомендую, бо тоді на очах будуть прогалини.

Віддінок 401 - досить повсякденний, тому його сміливо можна використовувати в супер нюдовому макіяжі, і він не буде привертати на себе дуже багато уваги. Я цього разу вирішила обіграти ці тіні з рожевими кольорами. Вийшло непогано, але трохи не те, що я очікувала.

Може, то я просто балувана, а?

Проте, я хочу похвалити стійкість Ln Pro Crystal Long-Lasting Tint Eyeshadow, бо вони добре застигають, і не скочуються, навіть на консилері.

Порівнюючи ці тіні, наприклад, з рідкими спарклами від Colour Intense, я віддам перевагу другим, бо там і віддінки є цікавіші, і виглядають вони на очах дорожче (хоча ціна однакова).

Дякую за увагу 😘