Олена Романюк

Шампунь живильний OGX з кокосовим молоком

Шампунь живильний OGX з кокосовим молоком

Привіт 🌷 Я обожнюю знаходити різноманітні цікаві та якісні засоби по догляду за волоссям.

З того моменту, коли вирішила відрощувати волосся після тривалого носіння боб-каре, я дуже уважно стежу за тим, як моє волосся, його ріст відповідають на певні засоби та їх склад. Я не вважаю себе 100% прихильницею еко-, біо-, органік, або затятою супротивницею силіконів та SLS. Але вже точно можу сказати, що моє волосся краще виглядає на безсульфатних шампунях, а засоби із силіконами я використовую раз на 2 тижні в догляді.

З шампунем OGX Coconut Milk я "познайомилася" ще рік тому, придбавши мініатюру в Італії (шкода, що в нас немає такого наявного вибору по мініатюрам засобів цього бренду).

Бренд належить концерну Johnson & Johnson, виготовляється в Греції.

На сайті MakeUp шампунь OGX з кокосовим молоком представлено у вигляді двох форматів: 88,7 мл та 385 мл. Я одразу придбала великий формат, так як вже знайома з шампунем, і не боялася, що він піде на купання собачки 😅

Виробник наголошує на ексклюзивній формулі, з кокосовими молоком та маслом, яєчним протеїном. І звісно, вказує на відсутність ПАР на базі сульфатів.

Нам обіцяють м'яке очищення, зволоження, живлення, подальшу м'якість, слухняність та еластичність. Просто мрія, правда 😉?

Флакон з дуже щільного пластику, широкий, займає місце на поличці, у руці тримати важкувато і згодом, буде складно дістати шампунь, коли його залишиться дуже мало. Так було і з малим флаконом, наприкінці користування був жмаканий🙈

Кришечка зручна, фліп-флоп, відкривається легко.

Аромат - неймовірний 🥥, настільки багатогранний, не монотонний, наче гарні парфуми. Мені пахне і кокосом, і лікером Baileys і дитячим шампунем Johnson's Baby. Аромат на усю ванну, на рушнику для волосся, і потім до наступного миття.

Консистенція - дуже густий. Напевно, лише з Davines я можу порівняти по концентрованості. З цього одразу хочу сказати, не беріть багато для миття, мені вистачає кількості, розміром з монету в 5 грн, щоб в два заходи вимити волосся.

Колір - білий, напівпрозорий з перламутровим відтінком. Так, я дуже скептично та суб'єктивно ставлюся до цього перламутру в шампунях, зазвичай, починає свербіти голова. Але, з цим шамунем усе добре.

Користування - на момент написання допису, я мию голову шампунем OGX майже місяць, кожні 3 дні. Хочу виділити такі моменти (я розумію, що усі вміють мити голову і т.д.) : брати маленьку кількість шампуню (орієнтир на монетку 5-10 грн), вспінювати в долоньках чи зручній ємності, та лише тоді наносити на шкіру голови, бо шампунь дуже концентрований та насичений, з цим щампунем гарно працює метод зворотнього миття, спробуйте😉Ефект точно потішить!

І як завжди, моє волосся, фото на наступний день після миття, лише шампунь OGX з кокосовим молоком + перший тестдрайв маски Dr.Forhair, без укладки, без незмивних засобів, без стрижки більше двох місяців 🙈. Який ефект дає мені шампунь?

  • дуже м'яке волосся, просто нереально
  • об'ємне, не переобтяжене, зважаючи на його склад
  • блиск, волосся сяюче, здорове, не пересушене
  • гладкість, але не така, як після силіконів, бо мені вони створюють ефект прасочки
  • шампунь не впливає на частоту миття, знову ж таки, зважаючи на його склад, дискомфорту на шкірі голови я теж не бачу, не відчуваю.
  • враховуючи мій пунктик по відрощуванню волосся, я бачу, що останнім часом воно краще відростає, щільніше.

Отже, я би дуже хотіла, щоб на сайті з'явилася можливість спробувати інші шампуні бренду в мініформатах, бо вибір там дуже цікавий. Шампунь OGX з кокосовим молоком, на цей момент, у мене один-єдиний на поличці, наче зірка 💜

Дякую, що дочитали 💜 Усім гарного волосся та вдалих засобів!