Alice Wonderlands

Зволожувальний тінт для губ O’BAYS Tint Balm

Зволожувальний тінт для губ O’BAYS Tint Balm

Привіт! Дуже люблю засоби, що поєднують у собі фукнції догляду і декоративності. Тінтовані олійки, бальзами-тінти, кольорові бальзами. Давно звернула увагу на зволожувальний тінт для губ українського бренду O’BAYS і дуже хотіла його спробувати. Нарешті замовила собі цей бальзамчик і поділюсь враженнями про нього.

Зволожувальний тінт для губ від O’BAYS має тверду текстуру середньої жирності. На губи наноситься легко. Зовсім не липкий і немає відчуття надмірної густоти та жирності. Однак ефект зволоження триває недовго і як доглядовий засіб від пошерхлості губ навряд чи врятує, особливо якщо шкіра дуже суха. До того ж бальзам має суттєвий мінус: якщо шкіра губ неідеально гладенька і є трохи пошерхлостей чи тріщинок, тінт западає в ці складочки і дуже підкреслює їх, в результаті чого губи виглядають недоглянуто. Але якщо шкіра губ постійно підживлюється масочкою і вона здорова і гладенька, то бальзам-тінт лягає досить гарно й рівномірно. У складі містить оливкову олію, що є великим плюсом цього засобу. Пахне ягідками, досить приємно.

Тінт має холодний рожевий колір, насиченість якого залежить від кількості нанесених шарів. Один шар бальзаму дає легкий рожевий відтінок і блиск.

Кілька шарів бальзаму лишають на губах більш насичений рожевий із флоксовим відтінком.

Бальзам непоганий. Проте для догляду за чутливою і сухою шкірою він надто слабкий. Виглядає гарно на ідеально доглянутій гладенькій шкірі губ. Якщо є пошерхлості, то дуже невигідно підкреслює їх. Нанесений у кілька шарів тінт лягає нерівномірно і на губах може виглядати світлішими і темнішими кольоровими плямками. Для різноманіття покористуватися ним можна. Але у моєму досвіді він явно програє іншим тінтованим і кольоровим бальзамам для губ. Наприклад, бальзам-тінт "Ожина" від Colour Intense або тонований бальзам для губ Nivea (у мене з вишнею) значно приємніше відчуваються на губах, лягають рівномірно і зволожують краще.

Alice Wonderlands
3
Підписники
0