Гусєва Анастасія

Хайлайтер JOKO glow CREAM

Хайлайтер JOKO glow CREAM

Я отримала цей хайлайтер на початку року. Вперше побачивши, я подумала, що це дуже цікавий і красивий продукт.

Це гелевий хайлайтер, має прозору основу з великою кількістю білого інтерференційного пігменту із золотавими та рожевими блискітками. Колір яких магічний, і дуже привабливий.

Якби це був сухий пігмент, наприклад сухий хайлайтер, він мав би виглядати на шкірі світлою вуаллю з россипом окремих блискіток. (Як приклад, великі рефіли тіней із палетки LAMEL HOPE) Але це гелева текстура, дуже схожа на текстуру хайлайтерів від GlamBee, і нажаль на шкіру то все рівномірно не насоситься. Навіть на чисту шкіру, навіть у свотчах. Хоча за бажанням то все можна гарно розтерти, але пітніти прийдеться довго.

(В карусель додаю фото- і відео-порівняння з іншими моїми хайлайтерами, той що ближчий до згину, і є JOKO glow CREAM)

Отже, якщо просто взяти пензлик, спонжик або палець і нанести його на голу шкіру він ляже шматками, інтерференційний пігмент залипне на шкірі і блискітки себе не проявлять. (Приблизно як на свотчі, і моєму пальці)

Якщо його нанести на незакріплений тон, то він з ним перемішається в суцільну кашу, хоча тон він не підзніме, не роз'їсть, а саме розчиниться у ньому і змішається з ним залишивши де інде підзалипші шматки пігменту.

Якщо його нанести на кілограмовий шар пудри, то ситуація буде найліпшою з усіх: він помірно скользитиме поверхнею, злегка розприділяючи пігмент, але він не виглядатиме яскраво (буде ефект нанесення мерехтливих тіней на мокру базу) - замість яскравості, воно стухне.

Також продукт в цілому нелегко переноситься з інструменту на шкіру: при використанні пальця більшість подукту залишається на ньому, з пензликом він зникає десь вглибині ворсу, і зі спонжем (дивлячись яким) але може навіть не перенестися зовсім...

Я робила багато спроб зробити нормальний мейк з цим продуктом: різними пензликами, пальцями, на різних тональних, базах, пудрах, і навіть на чистому консилері - і мені не вдалось. Усі мейки були невдалі, - шкіра виглядала потворно, особливо через 2-3 години... Кожного разу просто хотілося вмитися.

Я з ним не подружилась, при чому зовсім. (До речі хайлайтери GlamBee поводять себе набагато краще...) Викидати шкода, може віддам подрузі (в неї інший тип шкіри, можливо влітку на голу шкіру вона зможе його вкласти). Моя шкіра комбі, але щоки піддаються сухості, тож в зоні хайлайту вважай що суха.

Якщо хтось мав\має цей продукт як ви зним пораєтесь?

Хайлайтер JOKO glow CREAM
Хайлайтер JOKO glow CREAM
Хайлайтер JOKO glow CREAM
Хайлайтер JOKO glow CREAM
Хайлайтер JOKO glow CREAM
Хайлайтер JOKO glow CREAM