Sofiia_Ts

Зимовий догляд від Q+A

Зимовий догляд від Q+A

Всім привіт! Підходять до кінця мої зимові баночки, тому хочу оцінити їх. Q+A англійський бюджетний бренд натуральної косметики для обличчя з досить хорошим складом на кожен день. Можу виділити такі плюси і мінуси догляду:

+ хороші текстури (приємні, не залишають плівку, тане в руках)

+ великий об`єм, вистачає на дуже довго

+ склад максимально хороший та натуральний

- запах у багатьох продуктах максимально неприємний

- зосередження на поживності, а не зволоженні

- незручна упаковка

Тепер кожен продукт окремо:

Очищення

1. Q+A Hyaluronic Acid Hydrating Cleanser на 7,5 / 10 - базова умивалка для зими у формі гелю, який потрібно намилити до піни і нанести на вологе лице. Очищає добре, не до скрипу, немає відчуття стянутості після вмивання. Але для демакіяжу не підходить, бажано перед цим користуватись міцеляркою або гідрофільної олією. На жаль упаковка не зручна, бо при відкритті гель витікає.

Тонізація

2. Q+A Niacinamide Daily Toner на 5 / 10 - взагалі я не фанат тоніків, бо не бачу в них суті (крім кислотних). Тому рішила спробувати з ніацінамідом, на жаль не зовсім підійшла. Позиціонує себе як зволожуюча, хоча я б не сказала. Шкіра трохи стянута і зреагувала почервонінням. Не можу сказати, що не підійшов ніацінамідом, бо раніше користувалась сироваткою з ним від the ordinary. Ефекту не побачила.

Зволоження

3. Q+A Ginger Root Daily Moisturiser на 6 / 10 - крем реально дуже хороший, текстура досить плотна, але швидко тане в руках, зволожує лице і гарно лягає, але запах... Дуже різкий запах імбирю, але взагалі не приємний, а як імбирю, який стояв роками... Тому рекомендую тільки тим, хто витримує запахи.

4. Q+A Ceramide Barrier Defense Face Cream на 7 / 10 - для зими супер! Він достатньо плотний, не дає зволоженості, а іменно запечатує вологу, оскільки після нього матовий фініш. Іменно для захисту від зовнішніх факторів. Без запаху.

Сироватки, маски

5. Q+A Zinc PCA Facial Serum на 7 / 10 - сироватка для тих, у кого досить проблемна шкіра або активна фаза акне. Користувалась нею у час висипів на шкірі. Вона у формі водички, зразу ефекту немає, але це сироватка тривалої діїї. Потрібен час, і ефект буде: пори помітно чистіші, висипів менше, тон рівніший. Але не для чутливої шкіри.

6. Q+A Azelaic Acid Balancing Serum на 8 / 10 - ефективна сироватка для чутливої і проблемної шкіри. У формі легкого крему, зволожує і має антибактеріальний ефект. Буду брати на літо, коли шкіра стає схильна до жирності і виникнення висипів.

7. Q+A Vitamin C Brightening Serum на 8 / 10 - у зимовий період, коли мало сонця для вирівняння тону. Оскільки вітамін С досить нестабільний компонент, варто бути з ним обережно, оскільки дуже багато з чим вступає в реакцію і викликає алергію. Але обожнюю зимою вранці користуватись вітаміном С, миттєво зволожує лице, вирівнює тон, можна користуватись і без крему (але обов`язково SPF, оскільки сонце погано впливає на цю сироватку). Знімаю бали за запах, нагадує аскорбінки).

8. Q+A Vitamin A.C.E. Warming Gel Mask на 9 / 10 - моя улюблена маска! Зволоження, вирівнює тон, живлення, пом`якшення шкіри. І це все зразу за один раз! Вистачає на дуже довго. Дуже цікава текстура, спочатку при нанасенні схожа на мед і починає розігрівати шкіру, потім при розтиранні стає схожа на гель і починає трохи пінитись, і при змиванні взагалі милиться) Але ефект миттєвий. Дуже рекомендую!

Надіюсь мій пост буде для вас інформативний і Ви зможете знайти для себе щось цікаве!)