Pilirina 💛💙

Двояке враження, але я кажу йому ТАК!

Двояке враження, але я кажу йому ТАК!

На сайті виробника зазначено, що крем підходить для всіх типів, особливо сухоі і зрілоі типів шкіри. Думаю, що підійде підходить для будь-якого типу шкіри з будь-якими потребами. На моій, комбінованій працює не погано.

Відразу зазначу, що мені подобається бренд FlosLek Laboratorium. Раніше у мене було багато продукціі від цього польського концерну і косметичних розчарувань у цьому бюджетному сегменті жодного разу не було. FlosLek випускають продукцію з 1994 року, з 2002 року лабораторія одержує міжнародний сертифікат ISO 9001:2000. У 2010 лінія органічних продуктів отримує сертифікат Ecocert. Зараз вони постачають свої товари більш, ніж до 130 країн світу. Бренд змінюється, адаптується до сучасних реалій. У складах виникають найсучасніші активи. Одним словом LIKE!

Я ще не переступила сорокарічний рубіж, але у цілющі властивості класифікатору вікових кремів з мас-маркету просто не вірю. Для мене це як міф. Тож, активно використовувала крем для обличчя щовечора, впродовж двох місяців. Розхід ви можете побачити на фото. Він мегаекономний!

Думаю, що підійде для будь-якого типу шкіри з будь-якими потребами. Крем FlosLek Laboratorium серіі Re Vita C 40+ сприяє природним функціям шкіри, допомагає підтримувати її баланс і необхідний рівень зволоженості, забезпечуючи тим самим більш здоровий вигляд.

Подобається його поживність і дивує економність. Крему треба зовсім трохи, вистачає одного намазу, щоб рознести по шкірі, інакше передоз буде відчуватися. Розподіляється легко, вбирається не одразу, конфліктів з активами не виникало ні разу, хоча вони у мене абсолютно різні і від бюджету, люксу і профу. Відчуття приємні - шкіра після нанесення м'яка, насичена, зволожена, немає плівки. Загалом, враження від бюджетного, базового крему позитивні. Цей бренд, як на мене, точно якісніший, ніж розпіарений L'Oréal. Якщо була б можливість обирати між ними - я б точно обрала FlosLek.

Aqua, Ethylhexyl Stearate, Gossypium Herbaceum Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Petrolatum, Tocopheryl Acetate, Glyceryl Polymethacrylate, Aleuritic Acid, Faex, Glycoproteins, Propylene Glycol, Ceteareth-20, Butyrospermum Parkii Butter, Synthetic Beeswax, Cera Alba, Lecithin, Sorbitol, Xanthan Gum, Sodium Ascorbyl Phosphate, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Medicago Sativa Seed Extract, Dimethicone, Panthenol, Butylene Glycol, Laminaria Hyperborea Extract, Ulva Lactuca Extract, Sodium Lactate, Parfum, Imidazolidinyl Urea, Linalool, Geraniol, Citronellol, Alpha Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Hexyl Cinnamal.

Чесно? Не бачу нічого критичного у складі. Містить вітамін Е, живильне масло ши, рослинний ретинол з активуючою дією та активну форму вітаміну С, що стимулює синтез колагену, запобігає утворенню вільних радикалів та фотостаріння шкіри. Можливо, він не у тій кількості і трансформаціі, яку більшість від нього очікує,але і ціна відповідна.

Загалом, нічний антивіковий крем FlosLek Laboratorium Re Vita C 40+ отримав своє місце на моій полиці і у щоденній рутині. Чудес він би самостійно не зробив. Це точно. Але зараз я використовую дуже потужні активи і від них бачу результат.

Давайте будемо чесними, я і не очікувла абсолютно нічого отримати за його вартість, але, у якості базового кремчику для вечірньоі рутини дуже навіть сподобався. Якщо побачите його по акційній ціні, рекомендую вихватити. Вам він точно більше сподобається, ніж більшість мас-маркету. Особливо, якщо у вас суха шкіра.

Ретинол? Ретиналь? Ви ще вірите у бюджетність подібних засобів? Я - ні! Якщо у вас безмежний бюджет - я покажу вам у наступному дописі деякі професійні продукти з якими я граюся вже кілька місяців і дійсно від них бачу результат. Але якщо ми вже говоримо про бюджетний продукт - то він перед вами.