Dott ♡ Грейпфрут у флаконі
Мене дуже зацікавив український бренд Dott своїм естетичним пакуванням. Для знайомства обрала декілька засобів,одним з яких була олійка для кутикули з екстрактом грейпфруту
Регулярний догляд за кутикулою надає доглянутості нашим ручкам. Також це додатковий ритуал турботи про себе 🤍
А якщо це робити гарними і ароматними засобами -точно не буде шансів пропустити догляд.
Для себе обрала олійку в мініатюрі 7,5 мл. Цього об'єму мені вистачить надовго.Повнорозмірний флакончик має 30 мл.
Склад збагачений мигдальною олією, ефірною олією грейпфруту та вітамінами А, Е. Після відкриття рекомендовано зберігати 6 місяців.
Аромат - розкривається гіркою,терпкою цедрою та соковитою м'якоттю грейпфруту. Майже одразу відчуваються солодкі ноти.
Після нанесення аромат тримається максимум 15 хвилин,поступово сходячи нанівець.
Упакування - скляний флакончик із синтетичним пензликом,як у лаків для нігтів. Для домашнього використання цілком зручний формат.
Дизайн - мінімалістичний. На скляній тубі вказано назву бренду. Вся інша необхідна інформація розміщена на милій картонній етикетці рожевого кольору,яку можна за потреби зняти.
Консистенція - рідка,рожевого кольору.
Є у двох варіантах - білому та рожевому.На властивості засобу колір не впливає.
Враження
Мене повністю задовольнив результат після використання. Кутикула набула доглянутого, зволоженого вигляду.
Хочу зазначити,що олія більше схожа на суху. Тобто одразу після нанесення і розтирання засобу майже не видно, немає надмірної маслянистості. Олійка достатньо швидко всотується.Це великий плюс,коли немає часу чекати,а хочеться аби ручки були в гарному стані.
Також мене влаштовує стійкість аромату. Зазвичай я використовую олійку ввечері,коли також наношу засоби для тіла,волосся та вони усі мають різні аромати і не хочеться,аби кожна частина тіла мала занадто яскравий аромат.
Через мінімалістичний і естетичний дизайн, олійка Dott може гарно доповнити доглядовий куточок на столику біля ліжка або ванній кімнаті. Міні - формат зручно взяти із собою,але треба бути обачним і добре закручувати флакон 🤍
Коментарі (0)