saumary

Кохання з першого використання

Кохання з першого використання
Кохання з першого використання

Привітики! Хочу поділитись з вами продуктом який дуже приємно вразив мене😍 Це ензимна маска для очищення шкіри обличчя від Mermade!

Придбавши собі патчі https://club.makeup.com.ua/post/36297/ та ультразволожувальну сироватку бустер від Mermade (допис про неї буде згодом🤫), в подарунок я обрала ензимну маску для очищення шкіри обличчя😍

Дякую за такі акції завдяки яким можна познайомитись з більшою кількістю продуктів від бренду.🥰

Так як я отримала цю масочку в подарунок то вважаю що це подарунок для моєї шкіри🔥

Це моя перша ензимна маска, раніше ніколи не користувалась подібними, але спробувавши цю – від Mermade, я закохалась з першого використання❤️

Маска знаходиться у невеликому тюбику (50 мл), зі зручною рожевою кришечкою-дозатором, за допомогою якого можна регулювати кількість засобу, що виходить. Тюбик виконаний у типовому стилі бренду, на дотик з дуже приємного матеріалу. Позаду розташовано спосіб застосування, склад та інша важлива інформація.

Тюбик без коробочки, але був з плівкою, яка захищає від випадкового відкриття кришечки.💖

Маска має дуже приємну текстуру – гелеву, та ще й рожевий колір. Якщо нанести на обличчя тонким шаром то колір стає прозорим.

Аромат маски просто неймовірний, найбільше я відчуваю кокос, але мені здається, що також є інші тропічні фрукти, які відчуваються трішки слабше.

Після змивання аромат відчувається не довго, за хвилин 10 повністю вивітрюється.💫

Використовувала маску за інструкцією, попередньо вмившись себорегулювальним очищувальним гелем для вмивання від Dr.Ceuracle.

На одне використання потрібно небагато засобу, адже його слід наносити тонким шаром. Я видавлювала буквально горошинку на пальці і потім розподіляла на обличчя, такої кількості вистачило на доволі велику ділянку обличчя. Загалом за одне застосування я використовувала 3-4 горошинки. Під час нанесення не було жодних неприємних відчуттів, так само, як і протягом 5 хвилин поки маска знаходилась на обличчі.

Після того як минуло 5-6 хвилин змивала маску теплою водою🩵

Змивши маску, я відчула, що шкіра добре зволожена та напитана. Також було відчуття невеликої жирності, яке зникло після протирання обличчя паперовим рушником.💕

Використовувала маску два рази на тиждень.

Враження

Я дуже задоволена дією, мені дійсно сподобались відчуття після використання. Шкіра стала дуже мʼякою, сяючою та зволоженою, а аромат масочки підіймає настрій і ніби переносить на тропічний острів до кокосових пальм🌴

Ще мені дуже подобається, що її не потрібно довго тримати, достатньо 5 хвилин для чудового результату.

Якщо ви ще не знайомі з цією маскою то я дуже раджу спробувати якнайшвидше, бо це справжня знахідка 😍

Mermade – то любов❤️