Anna_feerie

Коричнева термо-туш від українського бренду Hedonic

Коричнева термо-туш від українського бренду Hedonic
Коричнева термо-туш від українського бренду Hedonic

Останнім часом я полюбила коричневі туші, тому не могла не спробувати легенду українського б’юті-простору та улюбленицю візажистів – туш від Hedonic. Мене привабила її термо-формула, а також гарні відгуки, в яких дівчата демонстрували пухнасті війки без обтяження. І я не помилилась, адже всі обіцянки виробника ця туш виконує. Та про все по порядку 🤩.

Коричнева термо-туш від українського бренду Hedonic

Я не буду зупинятись на оформленні та пакуванні, бо вже, мабуть, всі бачили, наскільки креативно бренд підходить до оформлення своїх продуктів (якщо ні, просто подивіться на фото)).

Але нас же цікавить функціонал, тому давайте поговоримо про щіточку. Вона силіконова, має трохи заокруглену форму та малесенькі щітинки. От правда, в моїх тушей ніколи не було саме таких – вони дійсно дуже тендітні. Фарбує комфортно, не колеться, не замазує повіки, гарно прочісує та розділяє війки.

Відтінок – темний шоколад. Для того, щоб вам було зрозуміліше, я зробила порівняльні свотчі з чорної тушшю та коричневою – Hedonic знаходиться чітко по середині)). Це ідеально для м’якого повсякденного макіяжу і дуже пасує світленьким дівчатам.

Переходимо до ефектів: на моїх віях я бачу подовження, розділення та розпушення без обтяження. Навіть в один шар туш робить погляд більш виразним, при цьому немає шансу зробити собі «павучі лапки». При бажанні можна нашарувати – все одно ефект буде природнім та натуральним.

Точно можу сказати, що це найбільш комфортна туш в моїй колекції, бо лише з нею я забуваю про те, що нафарбована. Зазвичай під кінець дня вже хочеться змити макіяж, адже все одно продукт на віях відчувається, а тут ні – ніби свої вії, тільки краще)).

Якщо порівнювати Hedonic mascara з іншими тушами, то серед моєї колекції максимально схожий ефект на мені дає Estee Lauder Sumtuous Extreme. При цьому в них обох присутній невеличкий нюанс – після 8 годин носіння туш може трошки осипатись (це не критично, але пару цяточок може з’явитись), думаю, це пов’язано саме з комфортністю формули. Проте для мене це не проблема і я з задоволенням фарбуюсь тушшю від українського бренду😍.

Змивання – ще одна перевага цієї крихітки: адже достатньо теплої води. Я люблю взяти ватний диск, просочити його водою (температури близько 40 градусів) і прикласти до ока на декілька секунд. Демакіяж проходить максимально швидко та комфортно, при цьому теплий компрес доволі приємний та класно розслабляє очі 🥰. Міцелярна вода/молочко також легко розчиняють продукт, так що можна обрати той спосіб, який вам подобається більше.

Маючи два продукти від Hedonic хочу сказати, що це дійсно високий рівень якості та приклад бренду, який дуже прискіпливо ставиться до кожної деталі🤩. Мені здається, їм треба розширювати асортимент ще й палетками тіней, олівцями для губ та мультитаскерами)).