MAXIMOVA🌷

Антивікова сироватка для обличчя Mermade

Антивікова сироватка для обличчя Mermade

Ця новинка мене покорила! Я користувалась багатьма сироватками: корейськими, канадськими, французькими, німецькими (і хто зна ще якими😂) і я маю з чим порівняти! І мені особливо приємно, що наш український виробник створює такий якісний безпроблемнийпродукт! Отримала дану сироватку на тестування, за що дуже вдячна, і поділюсь з вами чесним відгуком!

Тут можете подивитись на мою реакцію від розпаковки😁 я була здивована, що тільки вчора побачила презентацію в соцмережах нових сироваток, а «сьогодні» вже тримаю одну з новинок в руках https://club.makeup.com.ua/post/32823/

Всього випустили три оновлені сироватки:

  • антивікову “new born” білого кольору
  • вітамінізовану “energy boost” жовтого кольору
  • ультра зволожуючу “hyaluronic” прозору

Я ще дуже хотіла спробувати вітамінізовану та вчора побачила новинку заспокійливу сироватку з комбучею “take it eeeasy”!!! І тепер не знаю яку обрати для наступного використання. Дякую Mermade, що балуєте нас новинками і одночасно створюєте муки вибору😂 бо хочеться ВСЕ!😁

Переходимо до вражень.

Антивікова сироватка для обличчя Mermade

Скляна баночка міцно розміщена в картонній коробці, на якій вказана вся потрібна інформація. Дизайн симпатичний, лаконічний, сучасний🫶

Заглянемо разом всередину, показую який вигляд має розпакування. Баночка від низу до піпетки надійно розміщена в конструкції коробки. Це ще й додаткова безпека для скляної баночки.

Призначення: відновлення, від перших ознак старіння, від почервонінь, зволоження, проти пігментних плям

Об'єм: 30ml

Час застосування: універсальний

Тип шкіри: для всіх типів шкіри проти перших проявів вікових змін

Дія: завдяки активним компонентам відновлюються мікропошкодження дерми, вирівнюється тон і колір обличчя, мімічні зморшки та пігментні плями стають менш вираженими. Ефект зволоження підсилюється комплексом похідних гіалуронової кислоти, що робить шкіру гладенькою та еластичною.

Ключові компоненти:

  • равликовий муцин🐌
  • олія авокадо🥑
  • чотири форми гіалуронової кислоти💧

Сироватка розроблена: на основі легкої емульсійної есенції, БЕЗ мінеральної олії, БЕЗ синтетичних барвників, БЕЗ використання віддушок та ароматизаторів.

Перше, що я роблю при відкриванні нових косметичних продуктів - нюхаю😊 Так як сироватка не ароматизована я відчула лише легкий запах складових сировини, досить нейтральний, він зовсім не відчувається на шкірі.

Консистенція: вона схожа на емульсію, спочатку я подумала, що густина сироватки на межі комфортного використання. Іноді густі сироватки погано співпрацюють з піпеткою. Консистенція даної сироватки у моєму використанні проблем не створила. Вона не забивалась в горлі банки і не забруднювала різьбу. Єдине, що біла емульсія обволікає ззовні скляну частину піпетки і не видно скільки там всередину набралось засобу, проте піпетка працює справно і серйозних незручностей це не створює.

Використання: в ранковій рутині очищую шкіру, наношу тонізувальний лосьйон від Clarins, потім сироватку - завдяки своїй легкій емульсійній консистенції вона легко розподіляється пошкірі, не залишає білих розводів, одразу дає приємне відчуття зволоженості. Всотується швидко, буквально пару хвилин. Не залишає липкості, стянутості, ефекту плівки, взагалі ніяких неприємних відчуттів не викликає! Шкірі настільки стає комфортно, що я два рази забувала наносити спф‼️ одного разу згадала на сходах - поверталась додому, вдруге згадала вже за кермом😂

Отже, зверху сироватку я закриваю спф-ом від Beauty of Joseon (якщо залишаюсь вдома наношу зволожувальний крем Mermade). В залежності від ситуації на цьому може завершуватись рутина, а можу далі продовжувати наносити вже макіяж. Тональний на все це діло лягає прекрасно! Жодного разу не було скочувань чи плям.

Після систематичного використання сироватки протягом місяця в ранковій рутині я помітила, що шкіра менш схильна до сухості (мій тип комбінований), вона більш зволожена і пружня, тон трохи вирівнявся. Щодо зморшок - не маю сильних заломів, тому не помітила значної різниці.

Сироватка мені дуже сподобалась!🤩 Суперово зволожує, комфортна, не конфліктує з іншими засобами і косметикою. Взагалі не створює проблем! Рука щоранку тягнеться до цієї баночки!🫶