Alice Wonderlands

Парфумована вода "Королева ночі"

Парфумована вода "Королева ночі"

Люблю пробувати парфумовані водички. Маю підбірку улюблених ароматів, перевірених тривалим користуванням, але завжди цікаво виявити щось новеньке і знайти ще одного ароматичного фаворита. Побачивши парфумовану воду "Королева ночі" від Олі Полякової вирішила неодмінно спробувати. Адже серед складу парфуму був зазначений мій улюблений іланг-іланг.

Парфумована вода "Королева ночі"

Ефірна олія Іланг-ілангу добувається із квіток тропічного дерева кананга запашна (Cananga odorata), що вважається одним із найбільш запашних дерев. Іланг-іланг - відомий афродизіак. Цей запах - солодкий і приторний, яскраво-квітковий, насичений. Іланг є одним із компонентів ароматичної композиції легендарного парфуму "Chanel №5". У перекладі з полінезійської іланг-іланг перекладається як «квітка всіх квіток». А ще в Індонезії ця квітка любові використовується у весільних церемоніях. Отож, чому я приділила так багато уваги саме іланг-ілангу? Зараз поясню.

Отже, парфумована водичка має такі характеристики:

Класифікація: елітна
Тип аромату: деревинні, квіткові, мускусні, фруктові
Початкова нота: Малина, Персик, Турецька троянда
Нота серця: Мускус
Кінцева нота: Іланг-іланг, Деревина.

Що чую в ній я. Одразу після розпилення - яскравий насичений іланг-іланг. Він звучить дуже сильно й досить густо. Тобто це аж ніяк не кінцева нота. Іланг-іланг відчувається першим. Далі десь дуже-дуже далеко щось подібне на малинку є, але майже зовсім не виражене. Я не почула ні персика, ні троянди. Можливо трохи деревного запаху таки є, але віддалено.

Тобто мені ця водичка сприйнялася як моноаромат іланг-ілангу трохи розбавлений деревною ноткою.

І ці парфумчики мені дуже сподобались. Вони просто надзвичайно жіночні, приємні і звучать елітно та вишукано.

Але є суттєвий мінус. Вони взагалі не стійкі. За пару годин лишається ледь вловимий аромат на шкірі. Незважаючи на це, я додала цю парфумовану воду до переліку своїх улюблених і використовую в особливих випадках.

Думаю, носити міні-варіант у сумочці та часто поновлювати - це вихід у цьому випадку.

Alice Wonderlands
3
Підписники
0