Дарина🦉

Засіб для росту вій

Засіб для росту вій
Засіб для росту вій
Засіб для росту вій

Привіт! Прийшов час ділитися своїми враженнями від засібу для росту вій Cherisher Cherish Lash.

Я не пам'ятаю коли в останій раз користувалась подібними засобами. Зазвичай використовувала олійки, але ефекту від них ніякого не бачила. Я задоволена своїми віями, але побачивши який ефект дає цей засіб по відгуках, теж захотіла спробувати!

Що вразило одразу - це пакування. Фірмовий білий пакет-коробочка, з золотистим логотипом. В ньому ще одна біла коробочка, в який лежав засіб. Дуже гарне пакування, отримати його в подарунок буде дуже приємно!

Сам засіб щільно упакован, срібляста кортонна коробочка з гарним квітковим принтом, запечатана в плівку (як і флакон самої сироватки). Пакування дуже вразило, та гарантує, що до вас, засіб не відкривали. В середині була інструкція, щодо використання засобу (читайте уважно, багато показань).

Сироватка представлена в флаконі металевого- сірого кольору. Сам флакон дуже приємний на дотик, він глянцево-матовий. Ковпачок міцно закручивається.

Пензлик - дуже м'який, та вузький, зручно розподіляє засіб. Об'єм 3 мл. (користуюсь 1,5 місяці, він і не думає закінчуватись).

Консистенція - доволі рідка, але не розтікається, добре тримається на віях, не тече. Рідина прозорого кольору, без аромату.

Спосіб застосування ( від виробника): видаліть макіяж і зніміть контактні лінзи, якщо ви їх носите. Дочекайтеся поки шкіра та вії повністю висохнуть.

За допомогою пензлика акуратно нанесіть кондиціонер Cherish Lash по лінії росту вій. Для отримання оптимального ефекту вам буде достатньо одного штрихового руху.

Для отримання максимального результату застосовуйте засіб 1 раз на добу, бажано перед сном. Результат від застосування цього продукту залежить від регулярності нанесення засобу, а не від частоти і кількості.

Засіб для росту вій
Засіб для росту вій

Користувалась я цим засобом 1,5 місяці кожен день, наразі вирішила, що вже достатньо, та користуюсь один раз на тиждень.

Результат дійсно вразив:

  • вії стали набагато довшими
  • об'ємними
  • стали товстішими
  • на дотик виї стали трохи жорсткішими, а були як пушок
  • і зовсім трохи потемнішали

Виразний результат був помітен через 1 місяць. Ніяких алергічних реакцій та відчуття дискомфорту в мене не було, хоча маю дуже чуттєві очі.

Я задоволена, що спробувала цей засіб, бо він давно був в моїх хотілках!

Дякую 🦉